<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Er du en GreenConstructionHero
Building Green

Annonce

Er du en #GreenConstructionHero?

Byggebranchen er afgørende for den grønne omstilling. Der er brug for at løfte i samlet flok, men også brug for, at alle dem, som går forrest for at gøre vores bygninger mere bæredygtige, bliver set og hørt, så de kan inspirere og samle flere i klimakampen – inden det er for sent!

 

Med kampagnen #GreenConstructionHero sætter Building Green og InnoBYG fokus på bæredygtigheden i byggebranchen – og skyder en fotokonkurrence i gang, hvor du kan være med til at vise hele Danmark, hvordan du aktivt deltager i den grønne omstilling af branchen.

 

Sådan deltager du i fotokonkurrencen

Fra 6. februar 2020 og frem mod Building Green i Aarhus den 25.-26. marts 2020 kan du deltage i fotokonkurrencen ved at bruge hashtagget #GreenConstructionHero på Instagram, Linkedin eller Facebook.

 

1. Tag et billede, hvor du viser, hvordan du selv, din ven, din virksomhed, din skoleklasse eller din familie gør en bæredygtig forskel i byggeriet

2. Upload billedet til enten Facebook, Linkedin eller Instagram

3. Brug hashtagget #GreenConstructionHero sammen med billedet

 

Vi uddeler præmier til de 3 bedste billeder med #GreenConstructionHero på Building Green i Aarhus, og alle billeder, der har været med i konkurrencen, bliver vist frem i Centralværkstedet den 25.-26. marts.

 

Er du en #GreenConstructionHero?

___________________________________________

 

Tilmeld dig Building Green Aarhus gratis.

Læs mere om InnoBYG – byggebranchens innovationsnetværk for bæredygtigt byggeri.

 
Kontaktinformation
Building Green
Silkegade 17
1113 København K
Tlf:+45 35 25 35 45
Email:   info@buildinggreen.eu