24wood-spor12-1200x630

Få specialiseret viden om brand eller biofili på Build in Wood

På Build in Wood den 22. og 23. kan du tilpasse konferencen, så du får præcis den viden, du har brug for. På konferencens første dag kan du vælge mellem sporene Brand og Biofili og arkitektur.

 

Build in Wood kan du være med til at nørde træbyggeri i 2 hele dage. Programmet for de to dage afspejler branchens behov for ny viden. Det er bygget op om nogle temaer og fagspor, som er en blanding af nye og kendte emner. Du kan læse mere om de to spor på Dag 1 herunder. 

 

Spor 1: BRAND

Brandstrategier og løsninger er til stadighed noget af det, der kan være vanskeligt, når vi laver træbyggerier. På dette spor får du stillet skarpt på projekter og løsninger med biobaserede materialer og hvor langt vi kan komme inden for de præ-accepterede løsninger. Du får nyt input i forhold til at lave brandstrategier, der lever op til BR18s krav.

 

Mikael Koch, der er direktør ark. MAA hos Træinformation, er moderator på sporet. Derudover kan du høre om brandsikre træfacader i højden –uden brug af brandimprægnering eller sprinkling fra Asmus Haastrup, research consultant, og Mia Fossing Frederiksen, projektleder, DBI. Du kan også høre om brandrådgiverens værkstøjskasse fra Anders Bach Vestergaard, certificeret, brandrådgiver, chief specialist, Rambøll. 

 

Spor 2: BIOFILI og ARKITEKTUR

Biofili betyder ”Kærlighed til naturen”. Forbindelse til naturen kan reducere stress og forbedre vores evne til at restituere. På sporet kan du være med til at dykke ned i biofilisk arkitektur, og hvordan vi kan inddrage naturen i vores byggerier – ifht. materialer, omgivelser, og arkitektur. Hvordan gør vi? Hvordan påvirker det mennesker, projektet, og omgivelserne? Grith Bech-Nielsen, koncernbæredygtighedschef, Aarsleff, er moderator på sporet. 

 

Du kan blive klogere på innovation, materialer og natur, når norske Reiulf Ramstad, architect, design director, founder, Reiulf Ramstad Arkitekter, fortæller om hvordan de arbejder med arkitektur i forbindelse med naturen, omgivelserne og materialer. Du kan også høre et spændende oplæg om Ørestad Kirke og hvordan natur og fælleskaber skaber rammen om en moderne trækirke, når Eva Ravnborg, arkitekt og landedirektør, Henning Larsen, kommer og fortæller om projektet. 

 

På Dag 2 kan du vælge mellem sporene Fugt og Træarkitektur. 

 

Lyder det som noget for dig? 

Så vær med på Build in Wood den 22. og 23. maj, hvor du bliver inspireret, opdateret og skaber forbindelser med andre passionerede træ-entusiaster. 

 

Læs mere og tilmeld dig her.

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu