green-discussions-2023

Gratis seminarer om bæredygtighed og regenerativt byggeri

Vær med i de vigtige debatter på Green Discussion, når vi over 2 hele dage sætter fokus på det regenerative byggeri på Building Green København i Forum

 

Vær med i de vigtige debatter på Green Discussion, når vi over 2 hele dage sætter fokus på det regenerative byggeri på Building Green København i Forum til november!

 

Building Green København den 1.-2. november kan du opleve inspirerende talere og spændende debatter på 5 forskellige scener. På Green Discussions-scenen kan du blandt andet høre en masse forskellige debatter og være med til at sætte fokus på vigtige spørgsmål og dagsordener. 

 

Du kan blandt andet opleve: 


 
Byens Netværk: Regenerativ ledelse – en nødvendig vej for fremtidens organisationer?
Hvordan kan vi – med inspiration fra naturen – udvikle vores organisationer og samarbejdskulturer, så vi ud fra et mere regenerativt tankesæt giver mere end vi tager? Sammen med Nikolaj Sveistrup fra Copenhagen Institute for Future Studies undersøger vi det nye ledelsesparadigme og hører, hvordan omstillingen fra lineær til regenerativ ser ud for henholdsvis en arkitekt, en biolog og en byudvikler? Hvilke nødvendige forandringer og kompetencer kræver det? Og hvordan bygger vi et fælles fundament?


 
BUILD, Villum Fonden og Realdania: LCAlive: Lancering og demonstration af det nye LCA værktøj
BUILD lancerer og demonstrerer LCAlive, et nyt gratis LCA værktøj med fokus på tidlig designfase for boliger. I udviklingen har der været to vigtige fokusområder: At gøre LCA beregninger på bygninger tilgængelige til så mange brugere som muligt, og at fylde værktøjet med materialer og løsninger, der kan bidrage til lavt klimaaftryk. Udviklingen af værktøjet er en del af projekt ’Boligbyggeri fra 4 til 1 Planet’, som VILLUM Fonden og Realdania står bag. LCAlive er tilknyttet brancheværktøjet LCAbyg.


 
Debat faciliteret af Det Kongelige Akademi: Ny Bæredygtig Byggeskik
Vi sætter fokus på udviklingen af en Ny Bæredygtig Byggeskik i Danmark. Med afsæt i dansk byggeskik, konstruktionstyper og materialebrug gennem tiden diskuterer vi hvordan fremtidens bæredygtige byggeskik kan lære af det vi har gjort før. Vi sætter billeder på en byggeskik, der trækker på lokale biogene materialer og understøtter opførelsen af sunde og attraktive bygninger med et klimaaftryk på 2,5 CO2e/m2/år eller mindre. Hvad er barriererne, og kan vi fremover altid bygge inden for planetens grænser?


 
 … og mange flere!

 

Vil du være med til de gratis seminarer?


 
Se programmet og alle talere og debatter her 


 
Tilmeld dig gratis her

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu