24bga-specialudstillinger-1200x630

Gratis viden og inspiration om bæredygtighed og livgivende byer

Nu er der kun 3 uger til vi mødes i Aarhus Congress Center til Building Green Aarhus den 10.-11. april. Har du husket at tilmelde dig?

 

Du kan allerede godt begynde at glæde dig til al den viden og inspiration, der venter dig på de 3 scener og i den store udstilling. Du kan også gå på opdagelse i 4 specialudstillinger, som du kan læse mere om her i artiklen eller i programmet. 

 

BG Innovation Jam 

Hvad er de nyeste løsninger til byggeriet? Besøg det nye område BG Innovation Jam, hvor du bliver inspireret af 6 startup-virksomheder. Her kan du høre mere om innovation i byggebranchen og innovative forretningsideer med fokus på bæredygtighed i byggeriet. Læs mere om området og se de 6 startups her. 

 

Loungeområde – the power of nature! 

Vi flytter naturen ind i udstillingen sammen med idverde i loungeområdet 'The Power of Nature', der er designet og medfaciliteret af LabLand. Her er der fokus på biodiversitet, klimatilpasning, værdien af træer, LCA for landskab og mange andre temaer, der synliggør naturens evne til at løse store samfundsmæssige kriser. 

 

Next Gen – uddannelser til byggeriet & VIA Pavillon 

Det første, der møder dig, når du træder ind ad døren til Building Green Aarhus i år, er en pavillon fra VIA University, der illustrerer forskningsprojektet ’Fra marken til byggeri’. Læg også vejen forbi balkonen hvor Building Green samler flere uddannelser, der er relevante for byggeriet og den grønne omstilling i udstillingen Next Gen.

 

Vær med til to spændende dage proppet med ny viden og inspiration – helt gratis! 

 

Det tager kun 2 minutter at tilmelde sig. Snup din billet her 

 

Tjek det store program med alle talere, debatter og aktiviteter her 

 

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu