<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Har du et favorit baeredygtigt produkt eller person
Building Green

Annonce

Har du et favorit bæredygtigt produkt eller person?

InnoBYG & Building Green sætter igen i år fokus på en ildsjæl og et produkt, når Det Bæredygtige Element uddeles fra Main Stage på Building Green i Forum den 30. oktober 2019!

 

Klimadagsorden har aldrig været mere aktuel, og du kan være med til at synliggøre dem, der går forrest i bæredygtighedens tegn. Det Bæredygtige Element 2019 uddels til netop dén person og dét produkt, der har gjort en udvikling for den bæredygtige dagsorden i byggeriet.

 

Det Bæredygtige Element blev uddelt første gang på Building Green i Forum, i 2014. I 2016 blev der første gang uddelt to priser, hhv. en personpris og en produktpris. Se tidligere vindere her.

 

I 2019 uddeler Building Green og InnoBYG to priser - en personpris til en ildsjæl, som har medvirket til at fremme bæredygtigheden i byggeriet, og en produktpris til et produkt, der har gjort byggeriet mere bæredygtigt. Det er muligt at indstille til begge priser frem til 2. oktober 2019 kl. 12. Herefter offentliggøres 3 nominerede i hver kategori og vinderne udpeges på Building Green, Main Stage, den 30. oktober 2019, kl. 14.15.

 

I juryen kan du finde:

– Tina Saaby Madsen, TinaSaaby.com
– Niels Bjørn, URBAN
– Lasse Lind, Head of Consultancy, GXN
– Lone Feifer, Velux
– Kasper Lynge Jensen, Aarhus School of Engineering

 

Indstillingen er nu åben, så INDSTIL HER!

 

 

Kontaktinformation
Building Green
Silkegade 17
1113 København K
Tlf:+45 35 25 35 45
Email:   info@buildinggreen.eu