24hand-bg

Hvad skal du om 2 uger?

 

Har du set, at vi er i fuld sving med at lave den fedeste festival for håndværkere? Der er ikke længe igen, for vi åbner dørene til Lokomotivværkstedet i København om intet mindre end 2 uger den 24. og 25. januar - og du er inviteret!

Den 24. & 25. januar går det løs på festival HÅNDVÆRK i Lokomotivværkstedet i København, når vi åbner dørene til flere scener, en masse underholdning, standup, stor udstilling med de førende leverandører, konkurrencer og selvfølgelig en masse ny viden! Det er årets festival for håndværkere! 

 

"Jamen, jeg er jo ikke håndværker?" 

 

Om du er arkitekt, bygherrer eller på anden måde arbejder i byggebranchen, er du mere end velkommen til at ligge din vej forbi HÅNDVÆRK. Der er nemlig også en masse relevante og spændende ting i festivalprogrammet til dig!

 

Oplev et hav af aktiviteter, speaks, workshops og meget mere!

 

I løbet af to vilde festivaldage kan du se en masse sjov standup, spændende oplæg med blandt andet Anders Morgenthaler, Havnens Hænder, Reduction Roadmap, Byggeriets Samfundsansvar, Boss Ladies, Lærlinge for Bæredygtighed og mange flere!  

 

Gå også på opdagelse i VIHDA Aktivitetsområde og besøg områder med fokus på nye teknologier i fremtidens byggebranchen. Hele Lokomotivværkstedet kommer til at være fuld af lærerige og underholdende aktiviteter for alle. 

 

Se det fulde festivalprogram og alle de mange spændende aktiviteter her.

 

Gratis Building Green Talks på HÅNDVÆRK 

 

På Building Green Talks får du mulighed for at møde og stifte bekendtskab med nogle af de førende stemmer, når det kommer til biobaserede materialer og cirkulære tilgange til byggeriet. 

 

Kom og bliv inspireret til hvordan man arbejder med bæredygtighed forskellige steder i branchen, og bliv klogere på hvordan du selv kan hjælpe med at skubbe branchen i en mere bæredygtig retning. Der er kun 100 pladser pr. talks, så husk at tilmelde dig!

 

Læs mere om Building Green Talks og tilmeld dig her 

 

 

Ses vi om 2 uger til årets fedeste festival i smukke omgivelser i Lokomotivværkstedet? 

 

Tilmeld dig festivalen her 

 

Dyk ned i det vildeste festivalprogram her. 

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email: info@buildinggreen.eu