21biomat-LinkedInbanner-1200x630px-CASEbilleder

Hvordan kan vi brandsikre biobaserede materialer?

På den nye Building Green-konference Biobaserede Byggematerialer får du sat fokus på brandsikkerhed i forhold til biomaterialer.

 

Brandreglerne for biobaserede materialer er ikke anderledes end de regler der gælder, når man bruger andre materialer. Det kan dog være udfordrende at arbejde med biobaserede, da disse materialer i sig selv er brandbare.

 

Så hvordan kan vi brandsikre biobaserede materialer? Og hvordan kan vi tænke lidt anderledes og bruge brandsikkerhed som designparameter allerede i starten af vores projekt? Hør mere på Biobaserede Byggematerialer den 1.-2. september, hvor du kan høre følgende indlæg:  

 

Burning desires - constructing bio-based commercial buildings in the UK
Hør om Marks & Spencer's afdeling i Cheshire Oaks og en af GlaxoSmithkline's arkivbygninger, der begge er bygget med biobaserede materialer. Rosemary Fieldson fra University of Lincoln fortæller om de 2 projekter, hvor virksomhederne ønskede at bruge hempcrete for et mere bæredygtigt byggeri. Du kommer med på hele rejsen på begge projekter fra udvikling af vægpanelet i hempcrete og til udfordringerne med kravene til brandsikkerhed.
Senior Lecturer and Program Leader Rosemary Fieldson, University of Lincoln

 

Hvordan brandsikres biomaterialer, og hvilke egnes bedst i byggeriet?
Afbrænding af kulstof er en af de nedbrydningsformer, der er for biobaserede produkter og derfor en væsentlig del af materialets DNA. Dette er samtidig en udfordring i forhold til brandsikring. I dette oplæg hører du blandt andet om de forskellige metoder, der eksisterer til brandsikring af biomaterialer. Du får også viden om de forhold, der er til genanvendelse (LCA/recycling) og hvilke metoder der foretrækkes. Sidst men ikke mindst får du kendskab til hvilke typer byggeri, materialerne egner sig bedst til at blive brugt i.
Træspecialist Finn Larsen, Teknologisk Institut

 

Byg biobaseret med brand som designparameter
Du præsenteres for, hvordan de brandtekniske barrierer kan løses igennem design og udvikling af løsninger med brand som en designparameter. Undgå showstoppers ved at tænke brandtekniske krav og tilgang tidligt ind i designfasen, især når der arbejdes med brandbare biobaserede byggematerialer. Gennem blandt andet konkrete eksempler får du den viden, som kan spare virksomheder tid og penge i realiseringen af fremtidens byggeri med brug af alternative biobaserede materialer.
Indsatsområdeleder for Produktdesign & Markedsadgang Christian Fundby Schou, DBI

 

LÆS MERE OM KONFERENCEN

TILMELD DIG HER

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu