<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Kan din virksomhed inspirere til baeredygtige valg
Building Green

Annonce

Kan din virksomhed inspirere til bæredygtige valg?

Kan din virksomhed inspirere til grønnere byggeri? Bliv udstiller på Building Green og vis dine produkter frem til byggebranchen.

 

Arbejdet med at forberede Building Green Aarhus i Centralværkstedet den 30.-31. marts 2022 er i fuld gang. Omdrejningspunktet for eventen er temaet ’Bæredygtige valg’, og det er ikke kun gældende for programmet. Det er også vigtigt med inspiration i den store udstilling af bæredygtige produkter. 

 

Derfor inviterer Building Green virksomheder med grønne og innovative løsninger til at blive en del af Building Green. Med en stand i Centralværkstedet kan du skabe ekstra synlighed i branchen og få sat skub i din bæredygtige forretning.

 

Vil din virksomhed være en del af Building Greens udstilling? Kontakt Sales & Relations Manager Henriette Engel på +45 22117015 eller på sales@buildinggreen.eu for at høre mere om mulighederne.

 

Læs mere om Building Green Aarhus her

Læs mere om udstilling og stande her

Kontaktinformation
Building Green
Silkegade 17
1113 København K
Tlf:+45 35 25 35 45
Email:   info@buildinggreen.eu