<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
24bgk-udstilling-1200x630

Oplev de nyeste løsninger og produkter til byggeriet

Når Building Green København løber af stablen i næste uge den 30.-31. oktober, kan du gå på opdagelse i den store udstilling med over 170 udstillere, som står klar til at vise dig de nyeste løsninger og produkter med bæredygtige tiltag til byggeriet.  

 

Forestil dig at træde ind i en hal og blive inspireret af 170 leverandører, der alle står klar til at præsentere dig for nye produkter og løsninger med bæredygtige tiltag til byggeriet. Det er netop, hvad du kan opleve i næste uge, når vi forvandler Forum til én stor udstilling med over 170 virksomheder, der står klar til at vise deres produkter og løsninger frem til dig og inspirere dig til mere grønne løsninger i byggeriet.

 

I udstillingen kan du gå på opdagelse mellem de mange stande, røre ved materialerne og lade dig inspirere til dit eget arbejde. Du bliver blandt andet klogere på det nyeste inden for certificeringer, isoleringsmaterialer, belysning, ventilationsløsninger, modulbyggeri, solcelleløsninger, brandsikring, tagpap, genbrugsmaterialer, akustiksystemer og meget mere. 

 

Smugkig på alle udstillerne her.

 

Du kan også opleve 2 specialudstillinger,  hvor flere forskellige virksomheder står klar til at dele deres perspektiver og bæredygtige tiltag, og hvor du får mulighed for at dykke ned i mere specialiceret viden. 

 

Du kan se frem til specialudstillingerne: 

Det Kongelige Akademi: Blå biomasse og myceliumbaserede materialer
idverde: Naturen i byen

 

Læs meget mere om specialudstillingerne i programmet her

 

Men HUSK at tilmelde dig! Det tager kun to minutter og det sparer dig for en masse tid i indgangen. Hent din gratis billet her.

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu