Design uden navn (14)

Oplev et væld af aktiviteter på Building Green København!


Nu er der snart kun 3 uger til vi mødes i Forum til Building Green København, og du kan godt begynde at glæde dig til al den viden og inspiration, der venter dig på de 5 scener og i den store udstilling. 

På Building Green København får du en masse viden og inspiration om bæredygtighed og regenerativt byggeri, og med vores 5 scener og vores udstilling, er der nok aktiviteter at gå i krig med! 
 

Oplev 4 helt nye specialudstillinger 

Glæd dig til 4 spændende specialudstillinger. Her bliver du blandt andet klogere på naturen hos idverdes 'The power of nature', og du kan se projekter, der tager afsæt i bæredygtig genopbygning hos Det Kongelige Akademi. Du kan også få viden om regenerativt byggeri på udstillingen 'Fremtiden er regenerativ', som vi har lavet i samarbejde med Søren Jensen, og du kan lære om cirkularitet på udstillingen 'Cirkularitet i byggeriet', hvor du også kan møde en masse spændende virksomheder. 

 

Få inspiration på Innovation Stage 

Husk også at kigge fordi scenen Innovation Stage. Her kan du blandt andet deltage i en session med Proptech Denmark med fokus på “den digitale tvilling” og ejendomsadministration. Du kan også være med i flere sessioner og en workshop med ConTech Lab om bl.a. biodiversitet og cirkularitet. Hør også Smith Innovation, NBS Nordic, Teknologisk Institut, Dansk Facilities Management og EcoCocon Danmark. 

 

Se og mærk de nyeste produkter og løsninger 

Ikke mindre end 170 udstillere står klar til at inspirere dig og vise deres produkter og løsninger med bæredygtige tiltag. I udstillingen kan du se og mærke produkterne og gå i dialog med leverandørerne direkte. Du kan blandt andet opleve akustikløsninger, træmoduler, brandløsninger, biobaserede materialer, isolering, energiløsninger, gulve, genbrugsmaterialer, ventilationssystemer og meget andet. 


Få en masse viden og inspiration om bæredygtighed og regenerativt byggeri – tilmeld dig her

Læs mere om Building Green København her

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu