24bga-gianluca-kristine

To inspirerende keynotes til eftermiddagskaffen

Hvordan skal vi bo og bygge i fremtiden? Og hvordan kan arkitektur skabe mere inkluderende og bæredygtige byer?

 

Building Green Aarhus den 10.-11. april kan du blandt andet opleve to meget inspirerende arkitekter. På den første dag kan du høre Kristine Virén, der gør dig klogere på tendenserne for hvordan vi skal bo i fremtiden. Og de to spændende dage sluttes af med et brag af en international keynote med Gianluca Racana fra den prisvindende tegnestue Zaha Hadid Architects, der også står bag det nye stadion i Aarhus. 

 

De lukker hver især de to dage, så du kan nyde din eftermiddagskaffe med deres spændende tanker om fremtidens livgivende byer! Tilmeld dig gratis nu! 

 

Gianluca Racana: Architecture for inclusive and sustainable cities 

En af verdens førende tegnestuer – Zaha Hadid Architects – præsenterer nogle af deres aktuelle projekter og forskning, herunder det nye Aarhus Stadion i Kongelunden, som, allerede inden det står færdigt, er et af de allermest omtalte byggerier i Aarhus i flere år. 

 

Hør Gianluca Racana, der er board director hos Zaha Hadid Architects, fortælle, hvordan de kombinerer kontekst, design, bæredygtige materialer og avancerede teknologier for at levere innovative og urbane projekter. 

 

Kristine Virén: Hvordan skal vi bo og bygge i fremtiden? 

Byggeriet og boligen i fremtiden skal være mere klimavenlig og bæredygtig – det er vi efterhånden ret enige om. Men for at komme derhen skal vi forstå, hvad det er for en bygge-og boligtradition vi viderefører, hvor vores bomønstre er på vej hen, og hvad det er der skaber livskvalitet i og omkring vores boliger.

 

Kristine Virén er formidlingschef og arkitekt i Bolius. Måske kender du hende fra Hammerslag? Mød hende på Building Green Aarhus og hør hende tale om hvordan vi skal bo og bygge i fremtiden. 

 

Se alle talere, debatter og aktiviteter i programmet her. 

Tilmeld dig gratis og vær med her.

 

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu