24wood-pn-generel

Vær med på Danmarks største trækonference

I Danmark oplever vi en stor interesse for trækonstruktioner, og behovet for specialiseret viden om alt fra små konstruktioner til mere komplekse træbygninger er større end nogensinde før.

 

Build in Wood samler Building Green træentusiaster og eksperter i en professionel atmosfære, hvor innovation, viden og netværk smelter sammen. Det er ikke kun et sted, hvor du bliver opdateret på den seneste viden om træbyggeri – det er også et forum, hvor du får praktiske erfaringer og knytter afgørende forbindelser for fremtidens projekter.

 

Vi befinder os i en tid, hvor træ spiller en afgørende rolle i omstillingen til mere bæredygtigt byggeri. Men vi ved også, at vi skal bruge træet med omtanke og maksimere dets potentiale for at skåne vores planets ressourcer.

 

På Build in Wood den 22. og 23. maj 2024 i The Plant Cph i København får du indsigt i ny forskning om LCA-beregninger, optimering af ressourcer, transformation af eksisterende bygninger og genanvendelse af træ på en større skala, end vi tidligere har set.

 

Program tilpasset branchens behov

Programmet for de to dage afspejler branchens behov for ny viden. Det er bygget op om nogle temaer og fagspor, som er en blanding af nye og kendte emner. Fælles for hele programmet er, at du får bygget på med ny viden om træbyggeri og du bliver opdateret med det vigtigste. Du kan se frem til to inspirerende og lærerige dage, hvor du får konkret viden, erfaringer og inspiration fra en blanding af projekter fra både Danmark og udlandet. 

 

Begge dage kan du være med på fagspor, hvor du kommer lidt mere i dybden med udvalgte emner. Du kan vælge mellem brand, biofili & arkitektur, fugt, og træarkitektur.

 

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her! 

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu