<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
24bgk-action-space-dag2

Vær med til at skabe bevægelse på ny scene på Building Green København

I næste uge går det løs på Building Green København. På den nye scene Action Space kan du opleve et helt særligt rum og blandt andet være med til at sætte fokus på hvordan vi flytter holdninger og skaber bevægelse.

 

Building Green Københavns nye scene Action Space giver vi den 31. oktober ordet til en række organisationer og bevægelser, der ikke nødvendigvis alle er direkte relateret til det byggede miljø, men som alle arbejder med at flytte holdninger, skabe bevægelser og ændre folks adfærd for at gøre verden til et mere bæredygtigt sted. 

 

Du kan blandt andet opleve følgende: 

 

Bæredygtig adfærd er noget vi skaber sammen
Hvordan skaber vi rum for deltagelse mellem politikere og borgere, der giver flere mod til at gå foran i den grønne omstilling og byudvikling? Hvordan arbejder Roskilde Festival med at skabe en bæredygtig udvikling året rundt i samarbejde med NGO’er og partnere? Kom og vær med til denne spændende debat mellem Johan Galster, partner i We Do Democracy og medstifter af Demokrati Garage, og Karin Gottlieb, udviklingskonsulent ved Roskilde Festival. 

Johan Galster, partner, We Do Democracy og medstifter, Demokrati Garage
Karin Gottlieb, udviklingskonsulent, Roskilde Festival

 

Grøn Efterkritik: Hvordan skaber vi en bevægelse mod en grønnere fremtid?
I denne samtale vil to af Danmarks mest markante grønne frontløbere gå i dialog om, hvordan vi kan skabe en reel bevægelse, der motiverer mennesker til at handle grønnere i deres hverdag. Med udgangspunkt i hinandens arbejde og projekter fremhæver de, hvad der virkelig virker, når det gælder om at engagere og aktivere flere til en bæredygtig livsstil. Kom og deltag i en samtale, der ikke kun handler om at tale om problemerne – men også om at finde veje til handling og skabe en bevægelse.

Alexander Holm, biolog
Signe Wenneberg, journalist

 

Reduction Roadmap: A deep dive or just “Beyond the Roadmap”
In this discussion the Reduction Roadmap team will take a deep dive on their new report “Beyond they Roadmap”. They will discuss key findings, new strategies and future steps based on their new work which for the first time, includes targets for biodiversity and climate change. This holistic approach includes a systemic transition plan to point the Danish construction industry towards a safe and just future.

Kasper Reimer, head of innovation, EFFEKT
Rasmus Søgaard, civil engineer, Artelia Danmark
Alex Ianchenko, innovation intern, EFFEKT, masters student, the Royal Danish Academy

 

Positive tippepunkter og systemisk transformation – Hvordan skaber vi en smitsom grøn bevægelse?
Tiøren er trillet ned. Hvad kan kompleksitets-, resiliens og systemteorien lære os om, hvordan vi accelerer de positive sociale tippepunkter, hurtigere end vi nedbryder de klimatiske og økologiske? Det spørgsmål vil Jacob Rask tage os engageret igennem ved hjælp af systemiske spil, samtaler og illustrationer, inspireret af de vidunderlige levende systemer, vi alle er en del af, men som er svære at begribe.
 
Jacob Rask, programchef, BLOXHUB, forfatter og ekstern lektor i økonomi, Roskilde Universitet

 

Masterclass: Hvordan man tænker og planlægger for biodiversitet i byggeprojekter
I denne masterclass vil tre erfarne og inspirerende ’masters’ på området guide dig igennem det nye og vigtige felt om biodiversitet i byggeprocessen. Samtalen vil bl.a. komme ind på hvordan du fra starten af indtænker biodiversitet, hvordan du undgår at tabe naturen undervejs, og endelig får du tips til at sikre stærk udvikling og formidling af biodiversitet efter projektet er færdiganlagt.
 
Rasmus Vincentz, stifter og direktør, Habitats
Thomas Høvsgaard Vejsnæs, stiftende partner, Landskabsarkitekterne Krydsfelt
Francois Svend Court-Payen, projektchef og i ledergruppen, Campus Byggeri, Københavns Universitet

 

How can we actually follow the Reduction Roadmap? From systems perspective, justice is the key
Right now we aren’t able to follow the Reduction Roadmap as even our most progressive innovation is insufficient. We need fundamentally new pathways. Systems research identifies justice as a central transformative space for achieving transition at scale, speed, and affordability needed. This panel will draw direct connections between various justice models and the targets set by Reduction Roadmap.

Ivana Stancic, co-director, Dark Matter Laboratories
Ditte Lysgaard Vind, chief innovation & science officer, BLOXHUB
Andreia Fidalgo, europe programme manager, Institute for Human Rights and Business

 

Kom og vær med i næste uge! Der er masser af viden, inspiration og netværk med fokus på bæredygtighed i byggeriet. 

 

Se hele programmet og alle 5 scener

Tilmeld dig gratis her.

 

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu