24håndværk-IEweb1200x630px

Vildt meget viden på årets festivalprogram på HÅNDVÆRK

 

Om en uge bliver HÅNDVÆRK skudt i gang af ingen mindre end Poul Nyrup Rasmussen den 24. & 25. januar. Har du fået set nærmere på programmet? Der er masser at glæde sig til!

 

Du kan for eksempel opleve 4 scener på HÅNDVÆRK den 24. & 25. januar med lige præcis den viden, du har brug for. Du kan være med i politiske debatter, debatter om diversitet, fremtidens uddannelser og få viden om biobaserede materialer, det gode håndværk, genanvendelse og meget, meget andet! 

 

Gå på opdagelse i programmet allerede nu, så du kan nå at planlægge det hele og få al den viden, du netop har brug for. Se festivalprogrammet her.

 

Gratis Building Green Talks 

Byggeriet er en kæmpe klimasynder, men hvis vi tænker os om, og tager en nysgerrig tilgang til de materialer vi bruger, så kan branchen være med til at skubbe på i forhold til at skabe en bedre verden. I forbindelse med HÅNDVÆRK den 24. & 25. januar i Lokomotivværkstedet inviterer dig også til GRATIS Building Green Talks, hvor du får sat fokus på biobaserede materialer, genbrug og cirkularitet. Building Green Talks er helt gratis, og der er let forplejning inkluderet. Du kan læse mere om Building Green Talks på VIP scenen på HÅNDVÆRK her.

 

God tilbud og inspiration 

Hvad siger du til en hel hal fuld af inspiration, viden og gode tilbud? Det er lige hvad der venter dig i Lokomotivværkstedet. Vi har allieret os med de førende leverandører inden for biobaseret byggematerialer, byggecentre, digitale løsninger, foreninger, rådgivning, transport, uddannelse, værktøjer, videnscentre og meget andet. Og de står alle sammen klar til at inspirere dig, og flere af standene vil også have rigtig gode messetilbud til dig. 

 

5 gode grunde til at deltage i HÅNDVÆRK 

– Vær med til at hylde og sætte fokus på det gode håndværk
– Oplev en hel hal fuld af inspiration, materialer, gode tilbud og aktiviteter
– Oplev 4 scener med ny viden, debatter og underholdning
– Vær med i arbejdende værksteder og se live byg med nye metoder og materialer 
– Det bliver mega sjovt, og du kan se standup og være med i fede konkurrencer 

 

Læs mere om HÅNDVÆRK her

 

Snup din GRATIS billet her

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email: info@buildinggreen.eu