_hw28845

Det første offentlig-private psykiatri-sygehusbyggeri i Danmark

Det første offentlig-private psykiatri-sygehusbyggeri i Danmark er bygget med huldæk og betonvægge fra Contiga.

 

Team OPP og Region Syddanmark kunne indvie det første offentlig-private psykiatri-sygehusbyggeri i Danmark. Byggeriet huser Psykiatrisk Afdeling Vejle samt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium Vejle.

 

Byggeriet rummer psykiatrisk afdeling, psykiatrisk akutmodtagelse, døgnpladser samt børne- og ungdomspsykiatrisk ambulatorium. Der vil være et tæt samarbejde med det somatiske sygehus omkring udredning og behandling af patienter med både psykiske og fysiske symptomer og sygdomme. På afdelingen vil der blandt andet blive gjort brug af skærmede afsnit, og der er adgang til ude arealer tæt på Grejsdalens smukke natur.

 

Læs også: Historien bag den nye og grønne beton

 

De 17.000 kvadratmeter på Nordbanen er fordelt på to etager og bygget sammen med Vejle Sygehus via en 200 meter lang gangbro. Byggeriet har en samlet anlægssum på 430 mio. kr.

 

Konsortium – Team OPP består af: PKA, PensionDanmark, Sampension (investorer), MT Højgaard (opførelse) og DEAS (drift og vedligehold). Arkitekt: Arkitema. Rådgivende ingeniør: MOE A/S. Bestilt af: Region Syddanmark. DEAS står for drift og vedligehold de første 25 år.

 

Byggeperiode: 2014-2017

 

download (2)
download (1)
download
_hw28841
 
 

Kontaktinformation

  • Contiga A/S
  • Mads Clausens Vej 58, 6360, Tinglev
  • Tlf: 72 17 10 00
  • Web: https://www.contiga.dk
  • Email : info@contiga.dk