sandwichelementer-contiga-danmerk

Sandwichelementer i grå eller lys beton: Smukt og holdbart

Contiga fremstiller sandwichelementer i grå eller lys beton enten i glat overflade eller støbt i matrice. Deres sandwichelementer produceres efter individuelle mål.

Forplade

Forpladen fungere som en klimaskærm. Tykkelsen af forpladen er afhængig af overfladen, nødvendig armering samt dæklag. Forpladen udføres som standard på 70mm for facadevægge og 100mm for kældervægge. Det forud­sættes at forpladen til kældervægge understøttes i det færdige byggeri.

 

Forpladen kan udføres både højere og lavere end bagpladen, samt med mulighed for aftrapning ved f.eks. fald i terræn ved kældervægge. Efter aftale kan vinduer monteres på fabrikken.

 

Bagplade

Bagpladen er den indvendig bærende del af konstruktionen. Tykkelsen afhæn­ger af bl.a. af belastning. Om nødvendig kan bagpladen udføres med ribber. For kældervægge skal der ydermere tages højde for last fra jordtryk.

 

Isolering

Til sandwichelementer anvendes der som standard betonelementbatts, ESP eller PIR isolering.

 

Udsparinger

Udsparinger og recesser udføres fleksibelt med forskalling og / eller polysterolklodser. Mulig placering og dimension er i alle tilfælde betinget af elementets geometriske udformning og lastpåvirkning.

 

Læs mere om sandwichpanelerne HER.

 

sandwich1
sandwich2
sandwich3
 
 

Kontaktinformation

  • Contiga A/S
  • Mads Clausens Vej 58, 6360, Tinglev
  • Tlf: 72 17 10 00
  • Web: https://www.contiga.dk
  • Email : info@contiga.dk