Højere krav til midlertidig genhusning

Annonce

Højere krav til midlertidig genhusning


Der er vinket endegyldigt farvel til gammeldags barakagtige løsninger, når det gælder midlertidig genhusning. I dag forventer markedet langt mere moderne, behagelige og kombinérbare løsninger til f.eks. virksomhedskontorer – løsninger, der til enhver tid lever op til det gældende bygningsreglement.
 

Tekst af Rune H. Jensen

 

Når private virksomheder eller offentlige institutioner bygger om eller har brug for udvidelser af arbejdspladserne, er midlertidig genhusning med moderne kontorløsninger efterhånden blevet en anerkendt løsning. Hos Cramo Adapteo mærker man tydeligt, at både lovkravene til og kundebehovet for modulært letbyggeri generelt er større end nogensinde anno 2017:

 

En ny tids genhusning
- Ingen tvivl om, at markedet vokser i disse år, og det skyldes jo også, at løsningerne er meget bedre i dag. For 30 år siden bestod midlertidig genhusning mere i gammeldags skure, containere eller barakker, men i dag opfylder vores modulære byggeri altid alle krav i byggereglementerne – også til permanent byggeri. Hver gang vi sætter noget op, sker det jo i forhold til det gældende bygningsreglement, og vi har mange eksempler på kunder, der oplever, at genhusningen faktisk er bedre, end de forhold de kom fra, siger Mads Blom, direktør Cramo Adapteo.


Det tidssvarende og CE-mærkede modulære byggeri fra virksomheden kan således ifølge Cramo Adapteo give svar på tiltale i forhold til så væsentlige parametre såsom behageligt arbejdsmiljø, moderne design, funktionalitet og energieffektivitet. De tidssvarende modulsystemer består i princippet af standardenheder, der kan sammensættes efter behov og omdannes til de ønskede indretningsmæssige arbejdslokaler med f.eks. konferencelokaler i forskellige størrelser, kantine, køkken, badefaciliteter osv.

 

 

Læs mere om Pavilloner og Modulbyggeri

 

Fleksibilitet er alfa og omega

Det er med andre ord fleksible løsninger baseret på et gennemtænkt koncept, der også kan opgraderes til og bygges efter samme standarder som permanente bygninger. Energimæssigt leveres opvarmningen til et system fra Cramo Adapteo som C90 med enten termostatstyrede el-radiatorer eller et vandbåret varmesystem, og der kan integreres solceller. Systemet har desuden flerlagsisolering, varmevekslere og lyssensorer, der alt sammen skal befordre et behageligt arbejdsmiljø, ligesom det er muligt at opstille løsningen i tre etager med elevator.
 

- Det giver nogle meget behagelig og funktionelle lokaler med en klassisk arkitektur, der hovedsageligt er lavet af træ. Samtidig er de meget fleksible i forhold til anvendelsesmuligheder, og man kan geare op eller ned, hvis der f.eks. sker ændret funktionalitet over en lang periode, hvilket igen er besparende økonomisk set. Og så er vi i stand til en meget hurtig levering, da vi er lagerførende, fortæller Mads Blom.

 

I juni måned opkøbte Cramo Adapteo Just Pavillon, hvilket har medført yderligere et modulsystem, og i juli frasolgte virksomheden sin maskindel med henblik på et forøget fokus på modulforretningen via Cramo-koncernens nye ”Shape & Share”-strategi, der skal føre til betragtelig vækst over de kommende år på det danske marked.

cramo

Cramo Adapteo

Lej din næste midlertidige bebyggelse - Den hurtige og nemme måde at udvide din plads på

Når du får et behov for ekstra plads, og har brug for det hurtigt, kontakt eksperterne. Cramo Adapteo kan tilpasse og bygge fleksible lokaleløsninger på ingen tid. Ikke nok med at du kan have tillid til, at vi håndterer alle indretnings-, tekniske- og lovgivningsmæssige spørgsmål, så kan du også regne med at blive glædeligt overrasket. Din midlertidige bebyggelse er bygget efter de samme krævende standarder som permanente bygninger og samtidig, vil du trives i de friske, lyse omgivelser, som løsningen også giver dig. Næsten alle vores kunder har den samme første reaktion: "​ Wow "

Med Cramo Adapteo er det nemt at få mere plads - vi analyserer dine behov, designer en løsning, monterer den og demonterer eventuelt til sidst. Vores moduler giver ikke bare mere plads, de giver også lyse, funktionelle rum at være i. Fleksible moduler til ethvert behov.

Vi har tusindvis af fleksible moduler til rådighed. Sammen med dig udarbejder vi detaljerne og placering, så det passer til dine behov og den plads du har. Vi tilbyder en række specialiserede moduler som basis udgangspunkt, hver med sine egne særlige styrker.

Cramo Adapteo er repræsenteret på de følgende markeder: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Letland og Litauen. Og flere markeder følger.

Kontaktinformation
Cramo Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email: