Markant stigende efterspørgsel på midlertidige boliger

Annonce

Markant stigende efterspørgsel på midlertidige boliger

Flere kommuner benytte pavilloner, når skoler skal saneres for skimmelsvamp eller plejecentres kapacitet skal udbygges. Fleksibilitet og et rigtig godt indeklima er afgørende faktorer, lyder det fra Cramo Adapteo A/S, der står bag mange af pavillonerne.

 

Tekst af Frank Ulstrup

 

Der var engang, hvor pavilloner blev betragtet på linje med barakker og skurvogne. Fugt, kulde og i det hele taget dårligt indeklima var det, de fleste associerede med en midlertidig pavillon.

 

Men siden dengang er der sket rigtig meget på området, og i dag lever en midlertidige bolig op til de gældende standarder for permanent bygger.

 

Det betyder, bl.a. at pavillonerne er udstyret med store vinduer, akustiklofter og centrale ventilationsanlæg, der i mange tilfælde skaber et bedre indeklima en det, der kan opnås i den oprindelige og nyrenoverede bygning.

 

Det siger salgschef i Cramo Adapteo A/S, Anne Adstofte.

 

- Ja, smiler hun – det er faktisk en bemærkning, vi ofte hører – fx fra elever og lærere, der midlertidigt har været genhuset i vores pavilloner, mens deres skole blev saneret for skimmelsvamp. De er rigtigt glade for både lys, lyd og luft i vores pavilloner.

 

Læs mere om Indeklima

 

Flere patienter i kommunale pavilloner

Cramo Adapteo A/S, der er repræsenteret i syv lande, mærker også en stigende efterspørgsel fra en anden kant, fortæller Anne Adstofte.

 

- I takt med at patienter i dag ligger kortere tid på hospitalerne, har mange kommuner et akut behov for at udbygge deres plejecentre. Og her har man i høj grad også fået øjnene op for, at vi hurtigt kan levere rigtig gode- og handicapvenlige boliger. Derud over sætter både kommunerne, og ikke mindst de ældre patienter stor pris på, at pavillonerne typisk sættes op i deres nærmiljø. Det giver mindre transport, og skaber også en tryghed, som mange er glade for.


 
 

Læs mere om Pavilloner og Moduler

 

Spørger man Anne Adstofte om betydningen af det ændrede syn på pavilloner, peger hun nogle år frem i tiden.

 

- I dag bruges pavilloner jo typisk i forbindelse med renovering af eksisterende bygninger. Men jeg kan godt forestille mig, at det vil ændre sig i fremtiden, så man i højere grad benytter dem som led i en mere fleksibel byudvikling. Det kunne f.eks. være ved at etablere en hel bydel med både permanent og midlertidigt byggeri. i form af f.eks. studieboliger, skoler, børnehaver og plejecentre. Det er her behovet for kapacitet svinger mest, og derfor også her, det er mest hensigtsmæssigt med noget midlertidigt.

 

 

cramo

Cramo Adapteo

Lej din næste midlertidige bebyggelse - Den hurtige og nemme måde at udvide din plads på

Når du får et behov for ekstra plads, og har brug for det hurtigt, kontakt eksperterne. Cramo Adapteo kan tilpasse og bygge fleksible lokaleløsninger på ingen tid. Ikke nok med at du kan have tillid til, at vi håndterer alle indretnings-, tekniske- og lovgivningsmæssige spørgsmål, så kan du også regne med at blive glædeligt overrasket. Din midlertidige bebyggelse er bygget efter de samme krævende standarder som permanente bygninger og samtidig, vil du trives i de friske, lyse omgivelser, som løsningen også giver dig. Næsten alle vores kunder har den samme første reaktion: "​ Wow "

Med Cramo Adapteo er det nemt at få mere plads - vi analyserer dine behov, designer en løsning, monterer den og demonterer eventuelt til sidst. Vores moduler giver ikke bare mere plads, de giver også lyse, funktionelle rum at være i. Fleksible moduler til ethvert behov.

Vi har tusindvis af fleksible moduler til rådighed. Sammen med dig udarbejder vi detaljerne og placering, så det passer til dine behov og den plads du har. Vi tilbyder en række specialiserede moduler som basis udgangspunkt, hver med sine egne særlige styrker.

Cramo Adapteo er repræsenteret på de følgende markeder: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Letland og Litauen. Og flere markeder følger.

Kontaktinformation
Cramo Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Web:
Email: