Moduler til skoler

Annonce

Moduler til skoler

Det er svært at forudsige det årlige antal af studerende. Med vores fleksible moduler kan du hurtigt gøre plads til flere unge mennesker, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tager ansvar for hele processen. Selv møblering og de sidste fin-justeringer, hvis du ønsker det.


Vores eksperter indretter hurtigt dine nye lokaler, uanset om du har brug for dem til klasseværelser, en kantine, administrationskontorer eller noget helt andet. Vi har bygget skoler i mange år og ved præcis, hvad du og dine elever har brug for, for at trives - og vi kender alle reglementerne uden ad.


Ved at leje modulerne, får du flere fordele i forhold til en permanent løsning. Med vores fleksible løsninger kan du op- og nedjustere størrelsen, så den passer præcis til det, du har brug for, når du har brug for det.


Fordele:

• Fleksibel indretning, placering og lejeperiode
• Vi sørger for at alle regler er overholdt
• Op- og nedjuster størrelsen, som situationen ændres

cramo

Cramo Adapteo

Lej din næste midlertidige bebyggelse - Den hurtige og nemme måde at udvide din plads på

Når du får et behov for ekstra plads, og har brug for det hurtigt, kontakt eksperterne. Cramo Adapteo kan tilpasse og bygge fleksible lokaleløsninger på ingen tid. Ikke nok med at du kan have tillid til, at vi håndterer alle indretnings-, tekniske- og lovgivningsmæssige spørgsmål, så kan du også regne med at blive glædeligt overrasket. Din midlertidige bebyggelse er bygget efter de samme krævende standarder som permanente bygninger og samtidig, vil du trives i de friske, lyse omgivelser, som løsningen også giver dig. Næsten alle vores kunder har den samme første reaktion: "​ Wow "

Med Cramo Adapteo er det nemt at få mere plads - vi analyserer dine behov, designer en løsning, monterer den og demonterer eventuelt til sidst. Vores moduler giver ikke bare mere plads, de giver også lyse, funktionelle rum at være i. Fleksible moduler til ethvert behov.

Vi har tusindvis af fleksible moduler til rådighed. Sammen med dig udarbejder vi detaljerne og placering, så det passer til dine behov og den plads du har. Vi tilbyder en række specialiserede moduler som basis udgangspunkt, hver med sine egne særlige styrker.

Cramo Adapteo er repræsenteret på de følgende markeder: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Letland og Litauen. Og flere markeder følger.

Kontaktinformation
Cramo Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email: