Pavillonvirksomhed bruger egne kontorer som showcase

Annonce

Pavillonvirksomhed bruger egne kontorer som showcase

Cramo Adapteo har indrettet både hovedkontor og salgskontor i de samme pavillonbygninger, som de leverer til private virksomheder og offentlige institutioner landet over.

 

Tekst af Tim Panduro

 

- Vi tager vores egen medicin. Og den er god. Sådan lyder konstateringen fra salgschef Anne Adstofte fra Cramo Adapteo. Virksomheden har siden januar boet i et nyindrettet domicil i Greve – et domicil, der i byggeformen skiller sig noget ud fra de fleste andre hovedkontorer. Det er nemlig et modulbyggeri -eller pavillonbyggeri, som det også kaldes.

 

Cramo AdapteoA/S er en af landets absolut førende leverandører af pavilloner til midlertidigt byggeri, så ideen om at opføre hovedkontor og salgskontor i egne pavilloner og bruge dem som showcase lå lige for.

 

- Vi har bygget vores hovedkontor i pavilloner fra vores nyeste serie, C90. De overholder de bygningskrav, der stilles til permanent byggeri, så man kan reelt skabe blivende bygninger med dem, hvis man har byggetilladelserne i orden, siger Anne Adstofte, der er glad for muligheden for at bo i egne pavilloner. Her har virksomheden samme fordele som kunderne, nemlig let at kunne justere byggeriet, hvis der bliver behov for flere kvadratmeter, større fællesrum eller nye kantinefaciliteter samt det gode indeklima.

 

Udover løsninger til kontorer leverer Cramo Adapteo løsninger til alle behov for midlertidige bygninger: institutioner, skoler, beboelse -både studieboliger, genhusning, plejecentre og andet -og håndværkercamps.


 

Læs mere om Moduler og Pavilloner

 

Indeklima i top

- Ved at bo i vore egne pavilloner, er vi helt tæt på det vi sælger, og ser og føler med egne øjne hvad, der fungerer, og hvad, der kan justeres på. Samtidig får vi hele tiden afprøvet vore nyeste tiltag og ideer. Og for vore kunder betyder det rigtig meget, at vi kan invitere dem på besøg enten i Greve eller i vores salgskontor i Randers, der også er bygget af vore egne C90 pavilloner. Nok kan vi lave flotte præsentationer med virtual reality, droneoptagelser og andet, men det virker allerbedst, når man kan se tingene i virkeligheden, siger Anne Adstofte, der fremhæver et særligt element i det ny domicil -og i C90 generelt.

 

- Man får et fantastisk indeklima. Der er store vinduer og akustiklofter og et meget velfungerende centralt klimaanlæg. Vi hører jævnligt, at lærere og elever på skoler, der har haft vore løsninger, siger, at de ikke vil tilbage til deres almindelige bygninger, når de er færdigrenoverede. Det er jo den største ros, vi kan få.

cramo

Cramo Adapteo

Lej din næste midlertidige bebyggelse - Den hurtige og nemme måde at udvide din plads på

Når du får et behov for ekstra plads, og har brug for det hurtigt, kontakt eksperterne. Cramo Adapteo kan tilpasse og bygge fleksible lokaleløsninger på ingen tid. Ikke nok med at du kan have tillid til, at vi håndterer alle indretnings-, tekniske- og lovgivningsmæssige spørgsmål, så kan du også regne med at blive glædeligt overrasket. Din midlertidige bebyggelse er bygget efter de samme krævende standarder som permanente bygninger og samtidig, vil du trives i de friske, lyse omgivelser, som løsningen også giver dig. Næsten alle vores kunder har den samme første reaktion: "​ Wow "

Med Cramo Adapteo er det nemt at få mere plads - vi analyserer dine behov, designer en løsning, monterer den og demonterer eventuelt til sidst. Vores moduler giver ikke bare mere plads, de giver også lyse, funktionelle rum at være i. Fleksible moduler til ethvert behov.

Vi har tusindvis af fleksible moduler til rådighed. Sammen med dig udarbejder vi detaljerne og placering, så det passer til dine behov og den plads du har. Vi tilbyder en række specialiserede moduler som basis udgangspunkt, hver med sine egne særlige styrker.

Cramo Adapteo er repræsenteret på de følgende markeder: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Letland og Litauen. Og flere markeder følger.

Kontaktinformation
Cramo Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email: