<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> FUTURE HOUSE ER HER OG DET ER BEKL DT MED NATURSKIFER
Future house er her, og det er beklædt med naturskifer!

Annonce

Future house er her, og det er beklædt med naturskifer!

FACADESKIFER 18 juli, 2018

Når vi taler om nordisk design, er det de små detaljer, som gør den store forskel. Det er nøjagtig, hvad denne danske familie ønskede at opnå. En bolig, som var bæredygtig, men lys, elegant, men med den højeste energieffektivitet. Og resultatet var “Future House“, et enkelt og multifunktionelt hus designet af de danske arkitekter Novaform Arkitekterne.

ET NATURLIGT OG AFBALANCERET UDSEENDE

Det er et hus, som blev bygget mellem 2014 og 2015 i Holbæk i Danmark, 65 kilometer fra København. Future House er designet efter de højeste europæiske energistandarder, der kombinerer principperne for passivhuse med naturlige materialer.

Derfor valgte arkitekterne CUPACLAD® 101 Logic, et af vores ventilerede facadesystemer i naturskifer, som giver et sofistikeret præg og et tidløst udseende.

Desuden spiller CUPACLAD® også en væsentlig rolle for boligens energieffektivitet. CUPACLAD® regnskærmende beklædningssystemer har en ekstremt lav varmeoverførselskoefficient, og i kombination med et isoleringslag minimerer de temperaturtab.

beklædningssystemer i naturskifer

Hvad designet angår, ser dette hus på 120 m2 utrolig enkelt ud. Det hældende tag forstærker det moderne præg, og træterrassen åbner til et stort grønt område.

De store vinduer gør, at der kan trænge lys ind i huset, hvilket giver både varme og lys på vinterdage. Kombinationen af forskellige materialer tilføjer et eksklusivt, naturligt præg. Det endelige resultat er et design, som udstråler balance og enkelhed.

ET DESIGNHUS PÅ UDKIG EFTER DEN BEDSTE ENERGIEFFEKTIVITET

Effektiviteten i dette fremtidige hus passer perfekt til de seneste tendenser inden for bæredygtig arkitektur, hvor man søger at bruge miljøvenlige og effektive naturlige materialer.

ventilerede facadesystemer naturskifer

Derfor er CUPACLAD® regnskærmende beklædningssystemer den perfekte løsning! Brugen af naturskifer og effektiviteten ved den ventilerede facade gør CUPACLAD®-systemerne til et konkurrencedygtigt og fuldstændig bæredygtigt beklædningsalternativ. De blander også modernitet og et naturligt udseende og kan tilpasses til enhver arkitektonisk stil.

Vil du have flere oplysninger om vores regnskærmende beklædningssystemer i naturskifer? Læs mere på vores facadeskiferhjemmeside.

Kontaktinformation
CUPA DANMARK A/S
Valhøjs Alle 126
DK-2610 Rødovre
Tlf:(+45) 43 55 12 15
Email:   info@cupadanmark.com