villap-beklædningssystemer-cupaclad

Spektakulært designet familiebolig helt dækket af naturskifer!

Villa P repræsenterer et langt skridt fremad for brugen af naturskifer i de seneste bæredygtige tendenser inden for arkitektur!

Boligen er et helt nyt projekt i Danmark som blev færdiggjort i 2016. Den har et tag i naturskifer fra CUPA PIZARRAS’ samt vores klimaskærmende naturskifer-beklædningssystemer CUPACLAD.

 

villap-fredericias-N-P-arkitekte

 

EKSKLUSIVT DESIGN INSPIRERET AF NATUREN

N+P Arkitekter har designet en smuk bolig på 195 kvadratmeter ved navn Villa P. Denne skandinaviske bolig er placeret på en grund med en charmerende udsigt til Fredericias havn og Lillebælt. Boligen har en enestående vidunderlig udsigt over havet, der strækker sig mellem Fyn og Danmarks fastland.

 

Navnet Villa P kommer fra den bærende ydervæg, hvor den stejle vinkel mellem taget og den vandrette gulvadskillelse skaber en bevægelse, som ligner bogstavet P.

 

Materialerne er holdt enkle for at opnå et nordisk udtryk. Bygningen er karakteriseret ved brug af naturmaterialer såsom skifer (både til taget og væggene), store vinduer, trælægter og fejende taglinjer… Alt sammen med enkelhed og arkitektonisk orden som fællesnævner.

 

villap-drawings

 

Væggene og trætagets udseende fra ydersiden fortsætter i indretningen, hvilket skaber en ærlig og transparent overgang fra indendørs til udendørs.
N+P Arkitektur kommenterede:

 

Skifer er et fremragende materiale, som kan modstå tidens tand. Samtidig tåler det de barske og brutale forhold tæt på havet.

 

Det er grunden til, at de valgte et tag af naturskifer og vores klimaskærmende beklædningssystemer i naturskifer CUPACLAD 101 Logic.

 

villap-fredericias

Kontaktinformation

  • CUPA DANMARK A/S
  • Herstedvang 14, 2620, Albertslund
  • Tlf: (+45) 43 55 12 15
  • Web: https://cupadanmark.com/
  • Email : info@cupadanmark.com