stonepanel-natursten

Stonepanel: Det bedste vægbeklædningssystem til din facade

 

De præfabrikerede STONEPANEL-paneler er den mest effektive, æstetiske og sikre vægbeklædningsløsning med natursten, der kan anvendes til alle typer udvendige og indvendige projekter. STONEPANEL fås med forskellige strukturer, tykkelser og farver og består af en bred vifte af natursten fra hele verden.

 

Disse præfabrikerede paneler, der er udviklet af Cupa Groups R&D-afdeling, har et rustfrit stålanker, der garanterer sikker montering og upåklagelig fastgørelse mellem panelet og væggen. Derudover bliver STONEPANELs internationale certificeringer, design og energieffektivitet betragtet som benchmarks blandt både montører og arkitekter.

 

Fordelene ved at bruge stonepanel til din facade

- Effektivitet

- Sikkerhed: Det mekaniske anker i rustfrit stål, der er integreret i panelernes cementmørtel og glasfibernet, garanterer sikker montering i over to meters højde.

 

stonepanel-vaegbeklaedningssystem
 
 
- Høj kvalitet: Vores STONEPANEL-kollektion er nøje udvalgt af vores naturstenseksperter hos Cupa Stone, og Cupa Groups R&D-team overvåger fremstillingsprocessen for at sikre den højeste kvalitet.
 
Specialdele, såsom belægninger, hjørner (massive, dobbeltkantede, retkantede eller til vinduespaneler) og andre supplerende løsninger fås efter anmodning.

 

stonepanel-natursten-paneler
 
- Panelernes Z-form gør det muligt at montere dem ensartet takket være et design, hvor synlige samlinger undgås. Den brede vifte af strukturer og farver betyder desuden, at STONEPANEL kan bruges til alle typer projekter, både indendørs og udendørs.
 
- Sporbarhed: Alle vores paneler har et integreret markedsførings- og kodningssystem, der sikrer sporbarheden.
stonepanel-praefabrikerede-paneler
 
- Ikke-brændbart: Panelerne er ikke brændbare og begrænser spredningen af eventuel ild over bygningens ydre overflade.

 

Stonepanel distribueres eksklusivt af Cupa Danmark.

 

stonepanel-facade

 

Overvejer du et nyt projekt eller renovering af dit hjem? Kontakt vores team, og bliv klogere på, hvordan STONEPANEL kan bruges i dit projekt.

 

 

Kontaktinformation

  • CUPA DANMARK A/S
  • Herstedvang 14, 2620, Albertslund
  • Tlf: (+45) 43 55 12 15
  • Web: https://cupadanmark.com/
  • Email: info@cupadanmark.com