stonepanel-nordic

Stonepanel giver caudwell international children’s centre i storbritannien et naturligt udseende

STONEPANEL er det eneste panel i natursten, der er certificeret og garanteret til udendørs brug. Stenpanelet pryder nu den udvendige facade på Caudwell International Children’s Centre (CICC) i Keele (UK).

 

stonepanel-nordic-stenpaneler

 

STONEPANEL NORDIC – ET NATURLIGT TOUCH TIL DET UDVENDIGE DESIGN

Vores STONEPANEL Nordic, som leveres af Taylor Maxwell – eneforhandler af STONEPANEL i Storbritannien – er blevet udvalgt til det udvendige design af Storbritanniens første uafhængige, specialbyggede anlæg dedikeret til diagnostik, terapi og forskning i autisme.

 

Velgørenhedsorganisationen Caudwell Children har sammen med arkitekter fra C4 Projects designet denne 60.000 kvadratmeter store bygning med formålet at tilbyde børn med handicap et støttende miljø. Ønsket var at skabe en varm og indbydende bygning med et naturligt udseende, hvilket blev understøttet af bygningens lige dele æstetiske og funktionelle kurvede design.

 

C4 Projects valgte STONEPANEL Nordic til formålet – et naturligt, gråt kvartsit med blå toner, der får Caudwell International Children’s Centre til at føles lyst, varmt og friskt. Vores naturstenspaneler passede perfekt til bygningens kurver og sammenføjninger. De akustiske egenskaber i STONEPANEL ville samtidig reducere larm og skabe ro for børnene inde i bygningen.

 

stonepanel-naturstenspaneler

 

MERE EFFEKTIV OG SIKKER FACADEBEKLÆDNING MED STONEPANEL

 

Projektet blev afsluttet i 2018, og facadebeklædningen medførte en lang række fordele:

  • MERE EFFEKTIV: Installationen af STONEPANEL er både enkel og hurtig. Den gennemsnitlige montagetid er på 20 m²/dag, hvilket er 10 gange hurtigere end ved traditionelt murværk.
  • SIKRERE: Det indbyggede mekaniske muranker i STONEPANEL er lavet af rustfrit stål og gør det muligt at montere naturstenspanelerne på overflader, der er højere end to meter. Den stærke og ensartede cementbase sikrer desuden en ordentlig vedhæftning og gør det muligt at skære i materialet, uden risiko for at det løsner sig.
  • LET AT TILPASSE: Det er også muligt at få særlige dele såsom hjørner (massive, retkantede, dobbeltkantede eller til vinduer), inddækninger og andre komplementære løsninger.
  • BEDRE ÆSTETIK: Panelerne er “S”-formede, hvilket sikrer, at der undgås synlige samlinger. Dette forbedrer det udvendige udtryk i et hvilket som helst projekt.

 

I dag er STONEPANEL blevet certificeret af de mest prestigefyldte europæiske organisationer i blandt andet Storbritannien (BBA-Agrément Certificates), Frankrig (CSTB-Avis Technique) . Vores     produceres i to standardstørrelser: 61 x 15,2 cm og 60 x 20 cm, og fås i forskellige tykkelser afhængigt af modellen.

 

stenpaneler

Kontaktinformation

  • CUPA DANMARK A/S
  • Herstedvang 14, 2620, Albertslund
  • Tlf: (+45) 43 55 12 15
  • Web: https://cupadanmark.com/
  • Email : info@cupadanmark.com