stenpaneler-stonepanel-rustic-1

Stonepanel spillede en afgørende rolle ved renoveringen af en kontorbygning

Det udvendige design på disse kontorfaciliteter i Danmark har fået et gevaldigt løft takket være en ny facadebeklædning med STONEPANEL Norway Rustic. Dette renoveringsprojekt udgjorde en investering, der vil give fordele langt ud i fremtiden.

 

En bygnings facade spiller en stor rolle for det indtryk, kunder får af virksomheden, og har desuden stor betydning for bygningens funktionalitet. Det udvendige design på en bygning har derfor lige så stor betydning som det indvendige, og efter monteringen af STONEPANEL giver denne virksomheds kontorbygning et positivt og imponerende indtryk på såvel ansatte som kunder.

 

stenpaneler-stonepanel-rustic-2

 

STONEPANEL INSPIRERER TIL BÆREDYGTIGE ARBEJDSPLADSER

Miljø og bæredygtighed er vigtigt for mange virksomheder i dag, da det er forbundet med både reducerede energiomkostninger og øget produktivitet. Virksomhedens ejere ønskede, at dette renoveringsprojekt skulle bidrage med en optimal udnyttelse af det naturlige lys, og at der skulle anvendes naturmaterialer. Her fik vores STONEPANEL™-system, der er udviklet og produceret af CUPA GROUP, stor betydning for realiseringen af projektet.

 

Vores naturstenspaneler STONEPANEL Norway Rustic blev valgt til den udvendige beklædning af bygningen. Den flerfarvede kvartsit med de brune og grå farvetoner er stilren og rustik og tilfører en elegant varme og tidløshed til ydersiden af den moderne kontorbygning.

 

Dette er det eneste stenpanel, der er certificeret til udvendig brug, og det muliggør installation på overflader, der er højere end to meter. Det indbyggede mekaniske anker sikrer her fuldstændig stabil vedhæftning, og den stærke og ensartede cementbase giver mulighed for skæring uden risiko for løsrivelse.

 

Den S-formede struktur modvirker desuden synlige samlinger, hvilket optimerer finishen på kontorbygningens facade, og de stilrene natursten indgår i en harmonisk helhed med kontorfaciliteternes overordnede æstetik.

 

stenpaneler-stonepanel-rustic

 

Renoveringen af denne kontorbygnings yderside har således ikke kun bidraget med et nyt, frisk udseende, men har også gjort det muligt at drage fordel af de eminente isolerende egenskaber, som STONEPANEL Norway Rustic kendetegnes ved.

Hvis du er imponeret over dette projekt, så prøv at tage et kig på vores omfattende STONEPANEL-udvalg – et unikt system med stabil montering af natursten.

 

Kontaktinformation

  • CUPA DANMARK A/S
  • Herstedvang 14, 2620, Albertslund
  • Tlf: (+45) 43 55 12 15
  • Web: https://cupadanmark.com/
  • Email: info@cupadanmark.com