<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Treldehuset Et enestaaende sommerhus beklaedt med naturskifer
CUPA DANMARK A/S

Annonce

Treldehuset: Et enestående sommerhus beklædt med naturskifer

Treldehuset er et godt eksempel på moderne bæredygtig arkitektur. Dette danske arkitektoniske projekt har det traditionelle sadeltag, og bygget som et hus inde i et større hus.

 

Treldehuset er designet af Arkitektfirmaet CEBRA og ligger i Vejle – nær Vejle Fjord. Sommerhuset integreres let i de flotte omgivelser takket være kombinationen af træ og mørk skifer. Arkitekturen på dette projekt vil ikke gå ubemærket.

 

Et træhus inde i et skiferhus

Det unikke design, hvor hovedhuset er bygget inde i et større hus, udstråler eksklusivitet. Designet har skabt en hyggelig tagterrasse, ideel til sommernætter.

 

- Ved første øjekast er huset traditionelt designet med et sadeltag parallelt med husets lange sider og en gavl ud mod udsigten. Ser vi imidlertid nærmere på huset, så er det en form for dobbelt hus – et hus inde i et større hus. Denne ide fremkalder minder om de russiske babushka dukker, fortæller arkitekterne fra CEBRA.

 

Det større hus, der er dækket af naturskifer, har 250m2 tag og 85m2 facade. CUPA CLASSIC naturskifer er blevet valgt til projektet. Skiferens holdbarhed og modstand, samt dens lille indvirkning på miljøet, gør det til et fantastisk materialevalg til moderne arkitektoniske projekter.

 

 

Læs også: Naturskifer fra Cupa Danmark blev valgt til Plejecenter Hørgården i København

 

Naturmaterialer for en bedre integration

Den elegante mørke skifer giver en skøn kontrast til det træ, der omslutter det indre hus. Et tankefuldt valg, der giver en meget bedre integration i det omkringliggende område. Brugen af naturmaterialer sammen med det minimalistiske design af huset hjælper med at fremhæve skønheden i omgivelserne.

 

 

Kontaktinformation
CUPA DANMARK A/S
Valhøjs Alle 126
DK-2610 Rødovre
Tlf:(+45) 43 55 12 15
Email:   info@cupadanmark.com
cupadanmark