<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> staerketaetningsloesningertilsvanemaerketbyggeri
DAFA A/S leverer stærke tætningsløsninger til svanemærket byggeri

Annonce

DAFA A/S leverer stærke tætningsløsninger til svanemærket byggeri

Dampspærrefolier, tapes, fugebånd og andre stærke tætningsløsninger fra DAFA A/S er nu optaget i den fællesnordiske miljømærkningsorganisation Nordic Ecolabellings database over produkter, der må indgå i svanemærket byggeri.

 
Med optagelsen i databasen har byggeriets aktører således adgang til nogle af branchens stærkeste tætningsløsninger til projektering af byggeri med det anerkendte Svane-miljømærke. Indtil videre er et udvalg af DAFAs dampspærrefolier, dampspærretapes, fugebånd og rør- og kabelkraver optaget i databasen. 
 
Svanemærkning af byggeprodukter
Nordic Eco Labelling certificerer en lang række dagligdagsprodukter, mens der indtil videre er ganske få byggeprodukter. Inden for kategorien ”Bygningsmaterialer” har kun yderdøre og vinduer, gulve og belægninger, træ, spånplader, spartelmasse, fugemasse, lim og maling fået deres egne produktkategorier og kan således svanemærkes selvstændigt, når man har opnået licens til produktmærkning.

Dampspærrefolier, fugebånd og lignende tætningsmaterialer kan altså ikke i dag svanemærkes selvstændigt.
 
Men optagelsen i databasen vækker alligevel glæde hos DAFA:  
”Vi ser meget positivt på markedets store efterspørgsel på bæredygtigt byggeri og miljøvenlige byggematerialer, så vi meget glade for, at vores arbejde med at udvikle miljøvenlige løsninger nu betyder, at vi er optaget i Nordic Ecolabellings database”, udtaler Jens Eg, Director for Building Materials ved DAFA A/S. 
 
Til gavn for miljøet
Flere af DAFAs produkter, der nu må indgå i svanemærket byggeri, kendetegnes ved, at de understøtter bæredygtigt byggeri: 
 
”Mange af vore produkter, fx i DAFA AirStop System – det mest effektive og sikre tætningssystem til dampspærren – bidrager til nedsættelse af energiforbruget til gavn for miljøet”, siger Jens Eg. ”Flere af produkterne er enten fremstillet af regenereret materiale eller kan efter endt brug genbruges eller regenereres yderligere”, slutter han. 
 
Det er således helt i tråd med Svanemærkets overordnede mål om at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Et svanemærket byggeri er godt for både sundhed, miljø og økonomi. 
 
Også gennem løbende forbedringer af sine produktionsprocesser sikrer DAFA A/S en stadig mere miljørigtig produktion. DAFA A/S er ISO 14001-certificeret og efterlever desuden REACH-, RoHS- og WEEE-direktiverne, hvorved virksomheden søger at skåne både mennesker og miljø for farlige og giftige kemikalier. 

 

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om, hvilke af DAFAs produkter, der er optaget i Nordic Ecolabellings database, er du velkommen til at kontakte Director for Building Materials, Jens Eg, på tlf. 87 47 66 66 eller mail je@dafa.dk
Kontaktinformation
DAFA A/S
Holmstrupgårdvej 12
8220 Brabrand
Tlf:87476666
Email:   dafa@dafa.dk