<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> undgaaspoegelserikonstruktionen
Undgå spøgelser i konstruktionen

Annonce

Undgå spøgelser i konstruktionen

Undgå følgesygdomme med en god og udført dampspærre
 
Astma, allergi og en lang række følgesygdomme belaster dagligt boligejerne og koster samfundet millioner af kroner. Energioptimering, tæthed og indeklima har derfor aldrig været mere i fokus ved boligbyggeri end det er i dag. I den sammenhæng har dampspærren en meget stor betydning.
 
Usunde bygninger gør os syge
Danskerne opholder sig indenfor 90% af dagen. Det stiller store krav til indeklimaet, som dagligt påvirker vores trivsel. Undersøgelser viser, at op mod 1/3 af boligens varme forsvinder gennem utætheder i lofter og pladevægge. Utæthederne kan skabe fugt i konstruktionen og i værste fald medføre skimmelvækst og nedbrud af konstruktionen. Med en god og veludført dampspærre undgås træk, skimmelsvamp og følgesygdomme.
 
Dampspærrens kritiske punkter
DAFA AirStop System er intelligente løsninger til dampspærren. De indeholder ikke farlige kemikalier og afgiver ingen form for giftstoffer. Selv om dampspærren er skjult og umiddelbart beskyttet af loft- eller vægbeklædningen er den under konstant belastning. Den skal kunne holde til over- og undertryk i boligens rum. Hver gang der åbnes et vindue, en yderdør eller en indvendig dør, påvirkes dampspærren. Det skyldes, at vinden udenfor enten presser eller suger og skaber et over- eller undertryk i rummet. Derfor er det vigtigt, at dampspærren udføres korrekt med kvalitetsprodukter, så den kan modstå belastningerne.
 
30 års funktions- og produktgaranti
DAFA AirStop System er det mest effektive og sikre tætningssystem til dampspærren. De stærke dampspærrefolier minimerer risikoen for brud, og samlingerne gøres holdbare med den stærke dampspærretape. Tætheden styrkes desuden med DAFAs kabel- og rørkraver ved gennemføring af kabler og rør, mens de præfabrikerede hjørner sørger for, at tæt lukning af dampspærren i indvendige og udvendige hjørner.
 
Systemet er gennemtænkt og gennemtestet og sikrer en holdbar løsning, der understøtter bæredygtigt byggeri og nedsætter energiniveauet til gavn for miljøet. Med DAFA AirStop System opnås en funktions- og produktgaranti på op til 30 år.
 
Godkendt til svanemærket byggeri
En række af produkter i DAFA AirStop System er optaget i Nordic Ecolabellings database over byggeprodukter, der må indgå i svanemærket byggeri – din garanti for, at dit projekt belaster miljøet mindst muligt, og at der samtidig ikke gåes på kompromis med kvaliteten.
 
For miljø og bæredygtighed Produkterne i DAFA AirStop System er bæredygtige, miljøvenlige og kan efter endt anvendelse genbruges eller regenereres. DAFA er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001:2015 og efterlever desuden REACH-, ROHS- og WEEE-direktiverne, hvorved virksomheden søger at skåne både mennesker og miljø for farlige og giftige kemikalier.

Læs mere om produkterne i DAFA AirStop System

Se en oversigt over DAFAs byggeprodukter til Svanemærket byggeri
Kontaktinformation
DAFA A/S
Holmstrupgårdvej 12
8220 Brabrand
Tlf:87476666
Email:   dafa@dafa.dk