<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Aqua Danmark vaelger en ergonomisk kontorstole
Dansk Kontorstole Forsyning

Annonce

Aqua Danmark vælger en ergonomisk kontorstol

Dansk Kontorstole Forsyning får flere og flere hendvendelser af kvalitetsbevidste virksomher, der er på jagt efter de bedste ergonomiske kontorstole. Vi er naturligvis ikke overrasket at valget er faldet på denne Ergo-Tech 300 læder kontorstol. Dansk Kontorstole Forsyning råder over en stribe af ergonomiske eksperter, som virkelig forstår ergonomi. Vi lytter gerne til kunden først for så at anbefale bestemte modeller. 

AQUA DANMARK er et af landets mest foretrukne virksomheder, når vi taler om SMARTE Drikkevandsgodkendte blødgøringsanlægge. De har løsninger til alt fra den enlige pensionist der kun bruger 40 kubik vand om året, til et boligselskab med over 200 lejligheder som bruger over 60.000 kubik vand om året.

Med et smart/kompakt design og intelligent software integreret med tyske komponenter, har AQUA DANMARK formået at vinde de flere professionelle installatør hjerte og plads i teknikskabe hos tusindvis af danske hjem.

Deres blødgøringsanlæg er kendt for de mest driftsøkonomiske. Som tommelfingerregel siges der at vores blødgøringsanlægge (ionbytteranlægge) er 50% billigere i saltdrift ift. vores største konkurrent. Hvilket betyder at den besparelse man har på et AQUA DANMARK tjener sig hjem, på den halve levetid ift. konkurrerende mærker.

Derudover er der tale om en virksomhed, med en usammenlignelig service. Både slutkunder og VVS installatører kan på næsten ingen måder få en bedre service og kundepleje. Hos AQUA DANMARK "betaler" man ikke for professionel rådgivning, fleksibilitet og tilfredshed garanti. Disse ting er en selvfølge da de er virksomhedens grundsten.

Vi takker Aqua Danmark for at vælge os og ønsker dem al held oglykke fremover.

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:70 60 50 05
Email:   salg@dankontorstole.dk