<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Find de bedste LED spots i 2019
Dansk Kontorstole Forsyning

Annonce

Find de bedste LED spots i 2019

LED spots bliver en mere og mere populær løsning blandt danskerne, hvilket skyldes en lang række faktorer. Du opnår blandt andet en sublim farvegengivelse, lysfarve og lysstyrke, og herudover har de en lang levetid og er tilmed energibesparende. De har desuden en lang række anvendelsesmuligheder, hvorfor du både kan bruge dem i garagen, derhjemme i boligen og i virksomheden. Hvis du ønsker at anvende LED spots til vådrum eller til udendørsbrug, bør du være særligt opmærksom på, at der findes modeller til lige præcis dette formål. Du kan her læse mere om, hvad du bør være særligt opmærksom på, hvis du vil finde de bedste LED spots i 2019.

Læs mere om de nyeste LED belysning på mrperfect.dk

 

Vær opmærksom på IP-klassen

Der er ingen tvivl om, at det kan være yderst problematisk at finde frem til de helt rigtige LED spots, i og med at der er så mange forskellige at vælge imellem, og udvalget lader kun til at blive større og større. Der er forskellige ting, du bør tage hensyn til, såfremt du skal købe LED spots. Først og fremmest bør du undersøge spotsenes IP-klasse, da denne angiver, hvor gode de er til eksempelvis at modstå vand, støv og partikler. Dette står angivet på emballagen, og du skal kigge efter bogstaverne IP, og de efterfølgende cifre fortæller dig så, hvor gode de er. Skal du bruge LED spotsene til vådrum, bør du vælge en IP-klasse på 44, mens 2X som regel vil være nok til almindelige rum.

 

Overvej hvilket materiale du foretrækker

Når du har styr på IP-klassen, bør du herefter overveje det materiale, spotsene kommer i, og her er det igen særligt vigtigt, at du er opmærksom, såfremt LED spotsene skal anvendes udendørs. Materialet spiller nemlig en stor rolle i forhold til, hvor gode spotsene er til at håndtere det danske klima og vejr, og herudover spiller det naturligvis også en rolle i forhold til, hvordan de ser ud. Det skal dog nævnes, at det i dag er muligt at få LED spots i en lang række materialer, hvad end du gerne vil have dem i kobber, stål eller krom, og du har således mange valgmuligheder alt efter, hvad du foretrækker.

 

LED pæren er mere energivenlig og har længere levetid

Når det kommer til spots, er der mange, der vælger at montere disse med LED pærer, og det er der da også en lang række årsager til. Først og fremmest har LED pærer en markant længere levetid sammenlignet med almindelige pærer, og herudover er de tilmed energivenlige. Dette er dog ikke noget, der går ud over pærens lys, og moderne LED pærer fås således i dag med en farvetemperatur af høj kvalitet. Faktisk kan det være svært at se forskel på lyset fra en klassisk glødepære og en LED pære, men på trods af dette holder LED pæren altså i markant længere tid. Det er netop derfor, at det er det mest populære valg blandt danskerne netop nu, når det kommer til valget af lyskilde.

 

 

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:70 60 50 05
Email:   salg@dankontorstole.dk
dansk-kontorstole-forsyning