<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Sommerferie nu og sommerhusportalen satser paa ergonomiske kontorstole
Dansk Kontorstole Forsyning

Annonce

Sommerferie.nu og sommerhusportalen satser på ergonomiske kontorstole

Mange virksomheder oplever nedgang pga. corona i øjeblikket men en virksomhed Dansk Kontorstole Forsyning oplever massiv vækst. Vi har fået massiv tilgang af nye virksomheder som ønsker bedre trivsel og vedværd for medarbejderne på kontoret som hjemmet og vi vil hermed byde 2 nye virksomheder velkommen.

Sommerferie.nu

Sommerferie.nu er en dansk virksomhed med speciale i udlejning af sommerhuse i Danmark. Skal du leje et sommerhus så finder et stort udvalg af sommerhuse hos Sommerferie.nu. Fordelen ved netop denne virksomhed, er at du lejer direkte hos private. Sommerferie.nu råder over mange tusinde sommerhuse fordelt over hele landet og som en nyhed. også i andre eksotiske feriedestinationer som Kroatien, Italien, Tyrkiet og mange andre lande. Denne portal har ligeledes ferieboliger i alle prisklasser og er ideal for en skræddersyet løsning. 

Sommerhusportalen.dk

Sommerhusportalen minder på mange måder om Sommerferie.nu men har speciale i udlejning af sommerhuse og andre privateboliger i Danmark. Er du på udkig efter et sommerhus i Danmark er Sommerhusportalen bedste bud og med størst udvalg. 

Vi hos Dansk Kontorstole Forsyning siger et stort tak og og ønsker disse kvalitetsbevidste virksomheder velkommen ombord.

Kontaktinformation
Dansk Kontorstole Forsyning
Naverland 34
2600 Glostrup
Tlf:70 60 50 05
Email:   salg@dankontorstole.dk