<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> DELUX DENMARK belyser Kronen Vanl se et nyt unikt shoppingcenter og boligkvarter
DELUX DENMARK belyser Kronen Vanløse, et nyt, unikt shoppingcenter og boligkvarter

Annonce

DELUX DENMARK belyser Kronen Vanløse, et nyt, unikt shoppingcenter og boligkvarter

Butikker, boliger og belysning skal udgøre et hele. Det har været udgangspunktet for DELUX DENMARK, da de i samarbejde med Sangberg Architects fik til opgave at stå for udendørsbelysningen i Vanløses nye, ambitiøse shoppingcenter og boligkvarter, Kronen Vanløse


Kronen Vanløse er et byggeri med mange spændende byrum. Blandt andet et stort torv 12 meter over gadeplan med en formidabel udsigt. Belysningen skulle være i tråd med Kronens moderne arkitektur uden at stjæle opmærksomheden, og for at løse den opgave valgte DELUX DENMARK, i samarbejde med arkitekten, produkter fra det tyske kvalitetsbrand, Willy Meyer.

Strømlinet design fra Willy Meyer
Udendørs har DELUX DENMARK leveret Superlight LED 1 fra Willy Meyer til mast. Masterne er placeret på den store plads, der ligger 12 meter over gadeniveau mellem shoppingcentret Kronen og Vanløse station, samt på boligtag og stisystem.
Superlight 1, som er den nyeste projektør i Willy Meyers faste sortiment, er en fleksibel projektør med mange lysfordelinger, hvormed der er taget højde for Kronens forskellige byrum.
Til den nordlige facade er valgt  Ecovision. Den har en lav profil, der gør den til et diskret produkt, og wallwasheffekten lægger sig smukt under karnapperne på Kronens nordlige facade.
Til boligområdet, som på ret unik vis er opført ovenpå shoppingcentret, har DELUX DENMARK leveret pullerter af modellen  Nightpath, som sammen med enkelte Superlight på mast giver en hyggelig belysning i et enkelt og strømlinet design.
Kontaktinformation
DELUX DENMARK
Torbenfeldvej 1
2665 Vallensbæk Strand
Tlf:43 53 53 35
Email:   info@deluxdk.com
DELUX-DENMARK-belyser-Kronen-Vanl-se--et-nyt--unikt-shoppingcenter-og-boligkvarter