<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Delux AEstetisk og funktionelt byrumsbelysning i saerklasse
Æstetisk og funktionelt byrumsbelysning i særklasse

Annonce

Æstetisk og funktionelt byrumsbelysning i særklasse

Det er vigtigt, når man taler byrumsbelysning, at vælge højkvalitetsprodukter der er slidstærke og modstandsdygtige over for vores hårde klima. DELUX DANMARK er landets nye forhandler af Hess belysningsarmaturer og lover flerfunktionelt slid- og designstærk belysning til det danske byrum.

 

Tekst af Elias Inceer

 

Det handler om kærligheden til det enkelte armatur i design og produktion, hvis man ønsker en unik byrumsbelysning med et tidsløst og stålfast design.

 

DELUX DENMARK, der gennem mange år har sat nye standarder inden for belysning med et omfattende internationalt netværk og verdenskendte produkter, har nu fået forhandlerretten til Hess-gruppens produkter og udvider derved forretningens udbud af eksklusiv byrumsbelysning.

 

Belysning med slidstærk æstetik

Hess produkterne sætter nye standarder for æstetikken i byrummet. Med de skarpeste miljøcertifikater og i stærkt tysk håndlavet kvalitet tåler armaturerne de mest udfordrende forhold og slidtage. De leveres desuden i højkvalitetsmaling i alle ønskede farver.

 

- Det er helt unikt, at amarturer, der er sænket ned i jorden, har en holdbarhed på så mange år. Man ser ofte armaturer i byrummet, der er gået ud eller er ødelagte. Barske vejrforhold, slidtage, hærværk og de store krav til stærk og effektiv belysning betyder ofte, at der er behov for konstant renovering.

 

Dette behov formindsker man markant med Hess, lover direktør og indehaver af DELUX DANMARK, Michael Madsen.

 

Da Hess’ tidsløse armaturer er håndlavede og sælges i både større og mindre antal, kan evt. ekstra bestillinger til tidligere leverede projekter garanteres mange år frem. Det giver især en fordel for de byggerier, der ønsker et unikt islæt til mindre og udsatte områder gennem belysningsdesign.

 

Flerfunktionelle amarturer

Hess-opsætningerne er optimale til både de skandinavisk-prægede tidsløse byrumsindretninger eller de mere farverige og aktivitetsindbydende formater. Hess produkterne, der ses i mange præstigebyggerier rundt om i verden, kan desuden opsættes med en lang række tillægsfunktioner.

 

Blandt andet kan der til LED masten ”City Elements” tilføjes kameraovervågning, batteriladning, WI-FI, betalingsterminaler til parkering samt nød- og taxaopkald. Områderne kan på den måde simplificeres, og der kan spares omkostninger til omfattende terminalopsætninger og installationer.

 

Herunder kan udfordringer omkring designmæssig kompatibilitet lettes til glæde for både arkitekter og brugere.

Kontaktinformation
DELUX DENMARK
Torbenfeldvej 1
2665 Vallensbæk Strand
Tlf:43 53 53 35
Email:   info@deluxdk.com
Delux-AEstetisk-og-funktionelt-byrumsbelysning-i-saerklasse