<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ehrenborg Nyt samarbejde ser dagens lys
Nyt samarbejde ser dagens lys

Annonce

Nyt samarbejde ser dagens lys

Ehrenborg & Co AB overtager pr. første januar 2016 Interfaces tæppefliseprogram i Danmark, og virksomheden er herved en mere komplet og alsidig sparringspartner på gulvområdet.

 

Tekst af Mikkel Weber Sandahl

 

Ehrenborg overtager salg og markedsføring af alle Interfaces tæppeflise-produkter i Danmark pr. første januar 2016, og i den forbindelse etableres der et dansk datterselskab med foreløbigt fem ansatte, som består af både Ehrenborg-medarbejdere og erfarne kræfter fra Interface.

 

Det nye selskab får adresse i Nyhavn i København, hvor man vil fortsætte det tætte samarbejde med rådgivere og bygherrer. Salgs- og marketingsansvarlig for Ehrenborg Danmark, Knud Hansen, udtaler omkring det nye samarbejde:

 

- Interface er nok mere kendt i Danmark end Ehrenborg, selvom vi har været i Sverige i snart 70 år. Ved at indlemme Interfaces tekstilprodukter har vi et virkelig slagkraftigt sortiment, hvor vi kan udnytte de nye muligheder og eksempelvis få et interessant samspil mellem designgulve og tæppefliser.

 

Et godt eksempel på den synergi er den igangværende Næstved Multiarena af Cebra Arkitekter, hvor bl.a. gulvet i VIP-området består af en blanding af design floor og tæppefliser. Her skal virksomheden levere en ordre på omkring 1400 m² af Ehrenborgs design floor og omkring 600 m² tæppefliser fra Interface.

 

Bæredygtighed i højsædet

Interface var én af de første producenter i verden, der offentligt forpligtede sig til bæredygtighed, og i dag anvender Interface således udelukkende genbrugsgarn.

 

I Ehrenborg har man fjernet blødgørere og skadelige stoffer fra produktionen, og virksomheden lancerer til foråret en ny serie af PVC-frie og pfatalat-frie gulve.

 

- Vi er et godt match på flere niveauer, men især i forhold til at arbejde med bæredygtige materialer samt at begrænse materialeforbruget i produktionen er begge virksomheder langt fremme, og her deler vi kerneværdier, fortæller Knud Hansen, der fremhæver, at selvom man vil være frontløber i forhold til nye designs og miljørigtig innovation, så skal folk stadig have muligheden for at vælge mere økonomiske eller konservative løsninger.

 

Det alsidige sortiment

Ehrenborg blev grundlagt i slutningen 1940’erne, og virksomheden er i dag én af de førende aktører på markedet for gulve i offentlige miljøer.

 

Virksomheden tilbyder et bredt sortiment af vinylgulve, akustikgulve, plastgulve, gummigulve og nu også tekstilgulve i form af Interfaces mange spændende tæppeflise-serier.

 

- Vi har et stærkt sortiment, og tæppefliser er et segment, der ligesom designgulve er gået frem de senere år, hvilket, vi forventer, fortsætter de kommende år. Vi er 31 medarbejdere, og koncernen omsætter for 150 mio. kr. om året, så derfor har vi i dag set-up’et til at se ud over Sveriges grænser, fortæller Knud Hansen.

 

Et gulv til alle behov

Ehrenborgs moderne designgulve egner sig med deres slidstyrke til alle offentlige miljøer som sygehuse, hoteller, butikker og kontorer. Her oplever Knud Hansen, at der er en voksende efterspørgsel efter gulve, der ligner eksempelvis trægulve, men som har vinylgulvets fordele i forhold til hygiejne og rengøring:

 

- Der er ikke noget, der signalerer hjemlig hygge som trægulve, men det er næsten umuligt at holde i belastede miljøer som i børnehaver og på sygehuse. Og derfor er der efterspørgsel efter vores vinylprodukter, som heller ikke indeholder PVC, klor, ftalater eller blødgørere.

 

Ehrenborg forhandler også finske UPOFLOORs vinylgulve, svenske Trelleborgs ergonomiske gummigulve og tyske Debolons akustikgulve, og man kan således tilbyde det optimale gulv til alle typer af bygninger, offentlige eller private.

 

Udover bæredygtighed som den altafgørende fællesnævner, så har virksomhederne fokus på menneskers behov, hvor løsningerne skaber trivsel og energi i hverdagen.

ehrenborg

Ehrenborg AB

Kontaktinformation
Ehrenborg AB
Nyhavn 43A
1051 København K
Tlf:33 79 70 55
Web:
Email:   knud.hansen@ehrenborg.dk