<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> interface ny collection composure
Mindre støj i storrumskontoret med ny løsning fra Interface

Annonce

Mindre støj i storrumskontoret med ny løsning fra Interface

Composure er en ny kollektion, der i sit æstetiske udtryk er inspireret af de organiske former fra klipper og sten, og i sin funktionalitet medvirker til at reducere støj på kontoret

Composure er en ny kollektion

Interface annoncerer nu en kollektion af tæppefliser, Composure, der forener hårdt og blødt. Det hårde element ligger i det æstetiske udtryk, hvor den nye kollektion har hentet sin inspiration fra klippeformationer og sten, som man kender det fra naturen. Kollektionen kommer i 18 jordfarver og neutrale farvetoner. Tæppefliserne kan lægges vilkårligt, hvilket reducerer spild. Det bløde element ligger i tæppets funktion, idet bagsiden af tæpperne kan være forsynet med en ny type materiale, der øger lydabsorberingen og reducerer trinlyd. Desuden medvirker den formede bagside til en øget komfort, når man går på gulvet i forhold til andre tæppeløsninger, og især i forhold til hårde gulve af træ og sten.Nigel Stansfield, der er senior vice president for produktudvikling og innovation i Interface Europa udtaler: ”Composure er en videreudvikling af Interfaces tidligere naturinspirerede serier Urban Retreat og NetEffect, der også er baseret på princippet om naturinspiration og at frembringe en følelse af ro og stilhed i kontormiljøet. Den bløde organiske form medvirker til at genoprette harmonien i kontorløsningen, så folk føler sig tilpas selv i et rum med mange andre.””Vores SONE-løsning til bagsiden hjælper folk med at koncentrere sig, idet støjen i lokalet bliver reduceret. Samspillet mellem den støjdæmpende bagside og det naturinspirerede look medvirker til at skabe et rart kontormiljø, der tager hensyn til mennesket:”

Om InterfaceInterface er en global leder inden for design og fremstilling af tæppefliser. Produkterne er på den ene side en kombination af skønhed og innovation og på den anden side god funktionalitet og miljømæssige fortrin, så kunderne får mulighed for at realisere sine designvisioner.

Interface var en af de første virksomheder, der offentligt forpligtede sig til at fremstille sine produkter på en bæredygtig måde. I midten af 1990’erne blev Mission Zero formuleret, hvilket er virksomhedens vision om ikke at skabe negativ miljøpåvirkning efter 2020.

Interface er nået mere end halvvejs mod Mission Zero, og har opnået anerkendelse for de resultater, der er opnået indtil nu. Produkterne er blevet tildelt en del priser, især inden for design og innovation. 


ehrenborg

Ehrenborg AB

Kontaktinformation
Ehrenborg AB
Nyhavn 43A
1051 København K
Tlf:33 79 70 55
Web:
Email:   knud.hansen@ehrenborg.dk