<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> H j kvalitet og faglig stolthed g r h nd i h nd
Høj kvalitet og faglig stolthed går hånd i hånd

Annonce

Høj kvalitet og faglig stolthed går hånd i hånd

I disse dage går det løs i Nyborg, hvor malermestre fra hele landet mødes for at netværke, udveksle viden og blive inspireret. Fibergipsproducenten fermacell deltager på Nyborg Stævnet og melder om stor interesse for sine solide og robuste fibergipsløsninger.


Minimalistisk udtryk, hårde overflader og skarp finish præger i høj grad de moderne boliger i dag. Det stiller ekstra høje krav om solid kvalitet i byggematerialerne og om høj faglighed hos den udførende.


De øgede krav kan man mærke ude på hos malerne, for de udviser stor interesse i rådgivning om kvalitetsprodukter som for eksempel fibergipsvægge. Sådan lyder det fra fibergipsproducenten fermacell, der deltager på Nyborg Stævnet for at møde malerne og tale kvalitet og høj faglighed.


En rigtig væg til en rigtig maler

På malerstævnet præsenterer fermacell ”en rigtig væg”. Det er en gipsvæg eller loftløsning, som består af stærke og holdbare fibergipsplader.

- Som fagmand bliver maleren ofte taget med på råd om valg af lette, indvendige væg- og loftkonstruktioner. Det er en god anledning til at overveje, hvad der er den bedste løsning på lang sigt. Både i forhold til slutresultatet hos den kunde, der skal se på resultatet, og i forhold til malerens faglighed som ”En Rigtig Maler” siger salgschef hos fermacell Jens Norddal og tilføjer:

- Maleren er jo ofte den sidste fagmand på byggepladsen, så det er ham eller hende, der har ansvaret for det helt afgørende aspekt ved et byggeprojekt: den sidste finish.


Et resultat, maleren kan være stolt af

Med fibergipsløsninger som fermacell får man en væg der holder i mange år, som er solid og robust, og som er lydabsorberende. En fibergipsplade i høj kvalitet gør det lettere og hurtigere for den udførende at skabe det perfekte slutresultat, som kunderne efterspørger, påpeger Jens Norddal:


- Vi oplever efterspørgsel på materialer og teknikker, der gør det lettere at udføre fejlfrie og holdbare overflader. Heldigvis kan vi vide os sikre på, at vi leverer en god løsning, nemlig en fibergipsplade, som er holdbar, let at spartle og let at reparere. Alt sammen egenskaber, der gør det lettere for maleren at levere et resultat, han eller hun kan være stolt af, siger han.


Partnerskaber mellem maler og producent

En god og tæt dialog mellem producent og maler er afgørende for et godt slutresultat, mener fibergipsproducenten.


- Vores kunder forventer, at vi kan henvise til malere, der kan bearbejde vores produkt korrekt og dermed udnytte deres fulde potentiale for at skabe gode løsninger. Derfor er vi også her på Nyborg Stævnet i dag for at søge malerfirmaer, som vil indgå i et partnerskab med fermacell, siger Jens Norddal.


Hvis man som professionel og fagligt stærk maler er interesseret i den type samarbejde, tilbyder fermacell uddannelse i teknikker om, hvordan man fx spartler fermacell-produkter.


Æstetiske akustikløsninger

På Nyborg Stævnet har fermacell også det nye designprodukt, fermacell ACOUSTIC med, som er en æstetisk loftsløsning, der skaber god akustik og rum, der er rare at opholde sig i. Gode akustiske egenskaber bliver stadig vigtigere, både i institutioner, virksomheder og private hjem, og fermacell ACOUSTIC bliver taget godt imod på markedet.

- ACOUSTIC-fibergipspladen giver mulighed for at skabe innovative løsninger i høj kvalitet. Men det er malerens faglighed, der er afgørende for at det udføres med den rette finish, slutter Jens Nordahl.

Kontaktinformation
James Hardie Denmark (fermacell)
Kirkevej 3
8751 Gedved
Tlf:(+45) 39 69 89 07
Email:   fermacell-dk@jameshardie.com