<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vagtskifte hos fermacell
Vagtskifte hos fermacell

Annonce

Vagtskifte hos fermacell

En intern rokade gennemføres i ledelsen hos fibergipsproducenten fermacell. Med et nyt europæisk setup for salg af fibergips og fibercement og en ny go to market-strategi kommer der nye kræfter til posterne som markedsdirektør og salgschef. Den nuværende markedsdirektør får ansvar for en større del af James Hardie i Europa.

 

- Der er stadig uindfriet potentiale for os, og derfor vil vi i højere grad holde snuden i sporet på det danske marked. Her har vi stærke ambitioner om at fortsætte det flotte vækstspor, som vi har præsteret de seneste år, og vi har sat det helt rigtige hold til at indfri netop de ambitioner, lyder det fra den nye markedsdirektør.

 

Læs også interview med Anne-Mette Johansen, marketingchef hos fermacell: Nyt fælleslager betyder bedre kundeservice

 

- Vi vil styrke vores stærke brandposition, hvor vi er kendt for vores solide fibergipsvægge af høj kvalitet. Samtidig vil vi fokusere benhårdt på at være drivende på fibercementmarkedet med hele James Hardie-produktporteføljen, siger Hans Kjøller, som ser frem til at tiltræde sin nye rolle som salgschef.

 

De interne omrokeringer kommer ikke til at få nævneværdige konsekvenser for hverken kunder, samarbejdspartnere eller selve produkterne.

Kontaktinformation
James Hardie Denmark (fermacell)
Kirkevej 3
8751 Gedved
Tlf:(+45) 39 69 89 07
Email:   fermacell-dk@jameshardie.com