<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> damixa prisregn over tre danske armaturer
Prisregn over tre danskdesignede armaturer

Annonce

Prisregn over tre danskdesignede armaturer

 

 

Danske Damixa har netop modtaget hele tre af de prestigefyldte, internationale designpriser, Red Dot Awards for bedste produktdesign 2016. Alle tre produkter belønnes for ”High Design Quality”.

 

International anerkendelse af højeste kaliber – det bliver ikke større, når selve Red Dot dommerpanelet beslutter at udmærke hele tre danske designs med priser for bedste produktdesign 2016. Over 5.200 produkter fra hele verden var indstillet i de 31 kategorier, så der har været kamp om priserne.

 

Læs mere om A-Pex serien

 

Det er tre meget forskellige produkter, der har vundet det 41 mand store dommerpanels anerkendelse. Det drejer sig om to køkken-vandhaner og et brusesystem – der alle tre udmærker sig ved at lade hverdagspraksis og smukt design forenes i samme produkt.

 

 

Læs mere om

Sanitet

 

 

A-Pex brusesystem er meget minimalistisk i sit design, men uden at give køb på brusekomforten. Tradition køkken-vandhanen er klassisk design, men med udtræksslange, der matcher den moderne forbrugers behov, mens Slate Pro-vandhanen tager funktionaliteten et skridt videre, fordi selve ”tuden” er af fleksibel silikone, og brusehoved kan løftes ud af holderen og bevæges rundt.

 

- Red dot er den mest prestigefyldte, internationale designpris, så vi er utroligt stolte over, at få hele tre designpriser på én gang. Det er første gang i Damixas historie. Det er Damixas strategi at bringe nye innovative produkter på markedet hvert år, så det er en vigtig milepæl for os, siger Ole Sander, der er administrerende direktør i FM Mattsson Mora Group Danmark, der er firmaet bag Damixa.

 

Det er den 9., 10. og 11. Red Dot award, det danske designerbrand Damixa modtager for sine innovative produkter, og beviser, at dansk design fortsat står stærkt i den internationale verden. Udvælgelsen betyder at A-Pex, Tradition og Slate Pro bliver en del af ”red dot 2016 Winners Book” og bliver udstillet på Red Dot-museet i Essen i Tyskland samt online på www. red-dot.de.

 

Slate Pro-køkkenvandhane

Looket i sort og krom står stærkt, og kombineret med dens 360 graders fleksibilitet er den super anvendelig i køkkenet. Desuden har den et-grebs-betjening og den energibesparende funktion koldstart.

 

Tradition udtræk-bar køkkenvandhane

Tradition pull-out har et brusemundstykke, der kan trækkes ud, og med fleksibel slange gøre hele vasken ren. Vandhanen har et-grebs-betjening og den energibesparende funktion koldstart.

 

A-Pex hoved- og håndbrusesystem
Brusesystem og termostat i råt vandrørs-look, men i elegant og enkel stil med masser af nytænkning. Sættet er designet i samarbejde med industriel designer Anders Hermansen.

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com