<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> damixa skal til ol i rio
Damixa skal til OL i Rio

Annonce

Damixa skal til OL i Rio

 

Den danske vandhane-producent Damixa har indgået en 1-årig sponsoraftale med windsurferen Sebastian Fleischer, der håber på en medalje ved det forestående OL i Rio.

 

Danmarks unge windsurfer og medaljehåb ved OL i Rio 2016, Sebastian Fleischer, har for alvor fået vind i sejlet. Med flotte placeringer til både World Cup og VM i Israel kvalificerede Sebastian sig i starten af året til sommerens OL i Brasilien.

 

Og nu har Danmarks eneste mandlige RS:X-surfer også indgået en personlig hovedsponsoraftale med Damixa, der producerer danskdesignede vandhaner og termostater.

 

- Vi er meget stolte af, at støtte op om Sebastian i kampen for medaljer til Danmark. Vi vil gerne støtte unge sportstalenter, der kæmper hårdt for et mål – og netop fordi Sebastian kæmper på vand, der er et essentielt element i Damixas dagligdag, er sponsoratet en win-win for begge parter, forklarer Ole Sander, administrerende direktør i FM Mattsson Mora Group, der ejer Damixa.

 

Med aftalen håber Damixa også at kunne sætte fokus på vand og vandkvalitet. Som windsurfer ved OL i Rio kommer netop Sebastian Fleischer i nærkontakt med det forurenede havvand i Brasilien.

 

En af Damixas kæpheste er at få vand på dagsordenen – både kampen for rent vand og at bruge vand med omtanke.

 

OL i Rio finder sted fra den 5.-21. august, og Sebastian er i konkurrence fra den 8.-15. august. Sebastian blev nr. 19 til VM i februar 2016, men har større ambitioner her op til de olympiske lege.

 

- OL er det største for mig. For mig personligt vil det være fantastisk at vinde en medalje. Det er alt det, jeg har drømt om og arbejdet for. Hvis jeg holder fuld fokus, kan jeg tage en OL-medalje, siger Sebastian Fleischer i et nyligt interview med TeamDanmarks magasin PULS.

 

Sebastian var i 2012 med til OL i London som Danmarks yngste OL-deltager, hvor han strøg forbi rutinerede konkurrenter og endte på flot og helt uventet 29. plads.

 

Op til dette OL har træning og forberedelser været intensiveret og fokuseret – så hos Damixa glæder alle sig til at følge den unge sportsmand på vandet og krydser fingre for en topplacering.

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com