<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https youtu be 5RiWKOKB8d0
Damixa opgraderer det prisvindende A-Pex brusesystem

Annonce

Damixa opgraderer det prisvindende A-Pex brusesystem

En ny holder til håndbruseren, en såkaldt glider med Easy Lock, gør det nemt at placere håndbruseren på stangen i den ønskede højde - med én hånd. Ny video går tæt på det prisvindende brusesystem: Se her.

Danske Damixa føjer en ny, smart detalje til det flotte A-Pex brusesystem, som i 2016 modtog den prestigefulde designpris Red Dot Award.

A-Pex brusesystemet skiller sig i forvejen ud fra mængden med sit rå design, høje komfort og den unikke funktion, som gør det muligt at bruge hoved- og håndbruser samtidig.

Desuden er A-Pex brusesystemet kendetegnet ved, at hovedbruseren kan svinges 60 grader til siderne, ligesom selve brusehovedet også kan drejes - eller måske rettere "vinkles" - 60 grader til siderne.

Med opgraderingen har A-Pex brusesystemet nu glider med Easy Lock-funktion. Det gør det muligt at fastgøre håndbruseren på brusestangen i den ønskede højde.

Easy Lock er nemt og intuitivt at bruge med kun én hånd:

Man placerer blot håndbruseren i holderen og skubber bruseren tilbage for at frigøre låsen. Nu er det nemt at bevæge glideren op eller ned til den ønskede højde. Positionen låses ganske enkelt fast ved at vippe håndbruseren fremad, mens den sidder i holderen.

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com