<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> mora armatur vand ved haanden ogsaa i haven
Vand ved hånden- også i haven

Annonce

Vand ved hånden- også i haven

 

 

Mora Armatur har netop lanceret en spritny udendørshane i enkelt, let design. Udendørs-hanen passer til alle vægtykkelser, er selvdrænende og frostsikker – og gør sommerens havearbejde meget mere overkommeligt, for vand ved hånden er helt uundværligt.

 

Hvad enten badebassinet skal fyldes, blomsterkrukkerne vandes eller hunden skal have skyllet poterne er en udendørs vandhane helt uundværlig.

 

Men da det ikke altid er sol og sommer i Danmark, skal en udendørshane derfor også kunne klare hård frost – og sikre husejere mod frostskader samtidig med, at der kan tappes vand året rundt.

 

Den nydesignede udendørshane er enklere i designet og stadig meget hurtigt og enkel at installere. Den er konstrueret således, at kobberrøret, der går gennem væggen kan afkortes, så den passer til alle vægtykkelser og -materialer.

 

Derudover er hanen selvdrænende, hvilket betyder at den tømmer røret for vand, så det ikke kan fryser og forårsage frostsprængninger inde i væggen.

 

På væggen udvendig skal den nye udendørshane helst ikke syne af meget, så en enkel dækplade og et lille håndtag eller løs nøgle er alt, der er synligt, når VVS-installatøren har sat hanen op. Herefter er det bare at koble haveslange og bruser på, så er der vand i haven hele året rundt.

 

Udendørshanen har en vejl. udsalgspris fra 790 kr. inkl. moms og forhandles via VVS-installatører.

 

 

 

Den nye udendørshane fra Mora Armatur er praktisk og uundværlig i haven – og konstrueret så den ikke skaber frostskader i løbet af vinteren.

Kontaktinformation
FM Mattsson Mora Group Danmark
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf:88330034
Email:   danmark@fmm-mora.com