<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> GN belysning 20 aar med innovative produkter
GN Belysning A/S

Annonce

GN belysning: 20 år med innovative produkter

GN belysning A/S er leverandør og producent af el- og belysningsløsninger. Firmaet startede i 1999 og har siden haft en solid vækst baseret på loyale og trofaste kunder, samt en konstant fornyelse og udvikling af produktsortimentet over de sidste 20 år.

 

Vores motto er: "Nem at handle med" - Og det arbejder alle vores medarbejdere hårdt på at leve op til hver eneste dag.


Belysning er en stor del af GN Belysnings sortiment og her finder man både de helt ”gammeldags” produkter, såsom pendelrør, messing fatninger og de moderne og tidløse serie af skotlamper, men også de innovative løsninger inden for både LED lyskilder og armaturer. Der er både armaturer, indbygning- og nedgravningsspot, samt fest- og julebelysning.

 

Af produkter har vi bl.a. Vores nye gigant serie, som består af 5 flotte dekorative lyskilder i store størrelser.

Vi har også de populære DIOLUM Alexa 60x60 paneler, som er indbyggede LED paneler, der passer til alle slags lofter. Yderligere har vi vores unikke trådløse styring, som betyder uanede muligheder for opsætning af panelerne.Og ikke mindst vores DIOSPOT induktion nedgravningspot til udendørs brug, som tåler vand og giver et fantastisk lys.Hos GN Belysning skal du ikke bekymre dig om produkterne overholder CE mærkning eller dokumentation. For produkterne er produceret efter danske standarder og overholder alle danske krav. GN Belysning er desuden medlem af både FABA og Elretur og tager ansvar for miljøet.


Vi er i disse dage (15.-18. august) på Formland messen i Herning, så kom forbi og bliv inspireret til dit næste projekt.

Kontaktinformation
GN Belysning
Birkegårdsvej 4
7400 Herning
Tlf:+45 97 22 08 17
Email:   gnbelysning@gnbelysning.dk