<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Impact concept
Impact concept

Annonce

Impact concept

Impact concept handler om mennesker og adfærd

Vi ved omgivelserne påvirker menneskers adfærd. Denne erkendelse er udgangspunktet for hvert eneste Impact produkt. De bløde imødekommende kurver og det afstemte materiale- og farvevalg er tænkt til at give jeres medarbejdere, kunder og leverandører en nærmest zen-agtig oplevelse af venlighed. En følelse der får skulderene ned og fremmer kreativitet, produktivitet og købelyst.

 

Impact concept omfatter en konverterbar sofa, en modulær reception, to forskellige pulte og fire iPad standere. De foretrukne materialer og farver er Corian® Glacier White, laserskåret naturfarvet bølgepap, sortbejdset bambus og sort pulverlakeret stål. Vi er på en mission; så hold øje med denne side.

 

Læs mere omkring Impact Concept her

grapedesign

GrapeDesign

GrapeDesign designer inventar og indretninger, der indeholder flere andre kvaliteter end de rent funktionelle. For det meste vil en indretning fra GrapeDesign kunne genkendes på de bløde venlige kurver, afdæmpede farver, nærværende materialer, bæredygtighed og god akustik. Først når det hele går op i en højere enhed kan en indretning nemlig inspirere og motivere mennesker.

Kontaktinformation
GrapeDesign
Rentemestervej 64 2. sal
2400 København NV
Tlf:+45 38 878 800
Web:
Email:   grape@grapedesign.dk