<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> grape design indretning som skaber frirum
Indretning som skaber frirum

Annonce

Indretning som skaber frirum

GrapeDesign er et spirende, Københavnsk designstudie, der udfordrer gængs vanetænkning med et rendyrket fokus på, hvordan omgivelserne kan bruges til at fremme positiv adfærd. Nu lancerer GrapeDesign den nye, kurvede sofa, Impact sofa convertible.

 

GrapeDesign laver indretninger og produkter, der med materialevalg, formsprog og enkelhed er tænkt til skabe et frirum. Bløde kurver, nærværende materialer, enkelhed og afdæmpede farver er derfor det gennemgående tema, når designer og ejer af GrapeDesign, Christian Nygaard, sætter sig ved tegnebrættet og designer nye produkter.

 

Om den nye sofa siger Christian Nygaard:
- Der findes en del andre fine sofaer på markedet i samme kvalitet og med stort set samme funktionalitet. Men fordi mennesker føler sig synligt bedre tilpas i selskab med kurver fremfor kanter, mener vi, den nye Impact sofa tilfører noget nyt og længe savnet.

 

 

 

 

Læs mere om Indretning og Design

 

Fleksibilitet

Impact sofa convertible er en loungesofa, der enkelt kan konverteres fra at være en konventionel loungesofa til en boks-sofa med høj ryg. Med den høje ryg lukkes der af rent visuelt og akustisk, og der opstår en behagelig ro til en uformel snak eller arbejde på laptoppen med fødderne oppe. Serien Impact er GrapeDesigns eget bud på inventarløsninger, der kan indgå i omgivelser, der skal virke fremmende på brugernes positive adfærd. Det lyder nærmest manipulativt, men så slemt er det ikke ment, siger Christian Nygaard:

 

- Vi forsøger blot at skabe indretningsløsninger, der får skuldrene og pulsen ned hos brugerne. Og vi gør det, fordi vi tror på, at afstressede medarbejdere bliver mere produktive og kreative.

 

Læs mere om Møbler

 

Samme formsprog

Indtil videre spænder sortimentet bl.a. over en imødekommende reception, en venlig pult, en feminin og tiltrækkende iPad-stander samt en omfavnende sofa. Og som en detalje, deler reception pult og den nye Impact loungesofa det samme formsprog, for som Christian Nygaard siger, så skaber det ekstra ro, når en rød tråd går igennem indretningen.

grapedesign

GrapeDesign

GrapeDesign designer inventar og indretninger, der indeholder flere andre kvaliteter end de rent funktionelle. For det meste vil en indretning fra GrapeDesign kunne genkendes på de bløde venlige kurver, afdæmpede farver, nærværende materialer, bæredygtighed og god akustik. Først når det hele går op i en højere enhed kan en indretning nemlig inspirere og motivere mennesker.

Kontaktinformation
GrapeDesign
Rentemestervej 64 2. sal
2400 København NV
Tlf:+45 38 878 800
Web:
Email:   grape@grapedesign.dk