<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Companyons valgte eksklusive kontorlamper fra green ID
green:ID

Annonce

Companyons valgte eksklusive kontorlamper fra green:ID

 

Valg af kontorbelysning har betydning for både indretning og arbejdsmiljø

 

EKSKLUSIV KONTORBELYSNING MED KREATIVT UDTRYK
Companyons i Aarhus, som indretter nøglefærdige og fleksible kontorfaciliteter, har for ekstern kunde indrettet nye kontorlokaler med design  green:ID ”SQUARE”LED armatur. 

I de nye flotte kontorlokaler er der lagt vægt på både det visuelle udtryk samt funktionalitet. Netop derfor faldt valget på green:ID ”SQUARE” LED armatur, som har et stilfuldt og klassisk design og høj lyskvalitet med en farvegengivelse på CRI>90, ligesom de giver et flimmer-frit lys.
Square lamperne har mange anvendelses- og monteringsmuligheder. Grundet det yderst gode lys og tidløse design er SQUARE særdeles oplagt som belysningsvalg i kontorlokaler som ønsker at have fokus på flot indretning med i særdeleshed også at lyset skal være godt. SQUARE LED kontorlamperne kan monteres både nedhængt, påbygget samt indbygget.

- Se mere om Square LED kontorlampe HER

 

Nyma_foto_1

 

 

 

God belysning skaber bedre arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, bl.a. spiller god arbejdsbelysning en rolle for arbejdsmiljøet. Dårlig kontorbelysning kan medvirke til hovedpine og muskelspændinger, hvilket kan nedsætte effektiviteten og arbejdsglæden.

LED kontorbelysning til ethvert behov
Kontorbelysning findes i mange former og formater, lige fra klassiske paneler og armaturer til mere dekorative hængelamper, som skaber en unik indretning.
Hos Ecofoss finder du et stort udvalg af kvalitets LED kontorbelysning, som opfylder de rigtige lyskrav for god kontorbelysning, samt et hvert indretningsmæssigt behov.
KLIK HER og se udvalget af LED kontorbelysning

Kontaktinformation
green:ID
Bækkegaardsvej 26
8800 Viborg
Tlf:7060 6560
Email:   info@green-id.dk