Enkelt og stilrent design belysning til Troldtekt lofter

 

green:ID leverer den optimale belysningsløsning til de populære Troldtekt lofter

 

Populære Troldtekt-lofter og lysskinner
De seneste år er Troldtekt-plader blevet et populært valg som loftplader både til erhverv, men i særdeleshed også i private boliger. Fordelene ved at anvende Troldtekt-plader som loftbeklædning er mange, så populariteten er forståelig og til at få øje på. 


Netop til Troldtekt-lofter har green:ID udviklet et unikt koncept
Konceptet indeholder LED lysskinner som er special designet til montering i Troldtekt-lofter. Konceptet er bygget op om 2 forskellige typer:

  • 60 cm. lysskinnen, der monteres for enden af hver loftplade, og er helt plan med loftet
  • 120 cm. lysskinnen, der monteres langs pladerne uden forskydning, og hvor lyskilden er lige nedenunder loftpladen men helt op mod loftet.

 

Skinnerne er simple at montere mellem Troldtekt pladerne, hvor de skaber et flot og enkelt look med rene linjer og et perfekt lys med høj lysstyrke fra hver skinne, der også har høj farvegengivelse (CRI >93).

 

I starten af året 2019 lancerede green:ID den første udgave af de innovative indbygnings LED lysskinner i 60 cm, som passer til 60x120 cm Troldtekt-loftplader.
Skinnerne fås i en CCT versionen, hvor man kan styre lyset med en fjernbetjening. Dermed er det mulighed både at dæmpe lyset samt justere farvetemperaturen fra kold hvid til varm og hyggelig belysning. Når lyset kan justeres efter behov, giver det dobbelt så meget værdi for brugeren.

 

green:ID har sidenhen udvidet Troldtekt-LED konceptet til også at omfatte 120 cm. lysskinne, der er designet til at sidde på langs med pladerne uden forskydning via dens tynde profil, der giver eksklusiv lyskilde lige under loftpladerne uden synlige ledninger.

 

FÅ yderlige information om LED Troldtekt belysning HER