<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> High Lux LED armatur
green:ID

Annonce

High-Lux LED armatur

Multianvendeligt gennemfortrådet LED armatur

green:ID “High Lux” armaturer er lige til at sætte op og er lige til at erstatte eksisterende, strømslugende lyskilder med. Qua et højt lysudbytte har man et armatur, der til fulde lever op til selv de nyeste lysstofrør på markedet, men med markant lavere elforbrug, og det hele med alle de gængse fordele ved green:ID LED; fuld lysstyrke i 5-6 gange så lang levetid, ingen trættende, blinkende belysning som lysstofrør giver, og lyset tænder på et splitsekund. Derudover har man et jævnt og behageligt lys via armaturernes brede overflade, som giver en harmonisk farveudvikling med høj farveægthed. 

 


Vandtætte armatur samt vandtæt IP65 stikforbindelse


High-Lux armaturerne er vandtætte og er designet til at kunne sammenkobles i serie via tilslutningsmulighed i begge ender af armaturet (han/hun), og både armaturet og tilslutningsstik er IP65 vandtætte.

Derudover er de TÜV godkendt samt ammoniak-certificeret ved 100 ppm, så de er velegnet til alle typer miljøer ligefra kontorer og udstillinger til landbrugsstalde, industrihaller etc.

 
Kontaktinformation
green:ID
Bækkegaardsvej 26
8800 Viborg
Tlf:7060 6560
Email:   info@green-id.dk