IMG_6690

Hos Ullits & Winther er der skabt en fleksibel belysningsløsning

 

Et flot og fleksibelt resultat er skabt med green:ID LED paneler med fjernbetjent CCT farveregulering, zonestyring samt mulighed for Zigbee-styring med fx Philips Hue.


Til nyt konference- og kursuslokale hos Ullits & Winther var kravene til belysningen bl.a. at opnå et godt lys med god farvegengivelse samt en fleksibel løsning, som kunne tilpasses efter behov.
Det nye lokale får flere anvendelsesfunktioner, derfor var det også vigtigt, at belysningen skulle være fleksibel, således lyset både kan tilpasses i lysstyrke og i den hvide lysfarve samt styres i zoner alt efter anvendelse af lokalet.

 

Ullits & Winther valgte green:ID TrueColor CCT paneler med fjernbetjent farve- og zonestyring.
LED panelerne er en fleksibel TrueColor løsning, som er green:ID´s betegnelse for høj farveægthed CRI>90, ligesom der er mulighed for fjernbetjent farveregulering af lysfarven fra 2.700-6.500 kelvin. Derudover er det også muligt at regulere lyset i forskellige zoner. Dermed kan lyset tilpasses efter tidspunkt på dagen samt de enkelte formål lokalet anvendes til.

Se mere om greenID LED panelerne HER

 

IMG_6687

 

 

Sidste år foretog Ullits & Winther en opgradering af belysningen i øvrige dele af kontorbygningen.
Dengang blev der ligeledes opsat green:ID TrueColor CCT paneler i kantinen samt alm. dæmpbare TrueColor paneler på kontorerne.
Grundet det gode lys, farvegengivelse og fleksibiliteten faldt valget endnu engang på dette LED panel.

 

 

IMG_4045