IMG_5852_web

LED lysskinner indbygget i listeloft

De populære trælameller hitter som aldrig før - både som vægbeklædning men i stigende grad også som lofter

 

Det ses mere og mere, at de moderne trælameller anvendes i både erhvervsbygninger samt i private hjem. De moderne trælameller, som anvendes både som vægbeklædning og som listelofter, tilfører ikke blot et flot indretningsmæssigt udtryk til rummet, de er også med et at forbedre akustikken.
Dårlig akustik kan ofte være et problem bl.a. i større kontormiljøer, konferencelokaler samt i moderne villaer med højt til loftet og store vinduespartier. Netop disse steder har trælamellerne især fået sin popularitet det seneste års tid.

 

green:ID LAMEL-LED i nyopført moderne villa
green:ID LAMEL-LED er en unik løsning af LED lysskinner, som monteres indbygget i trælameller. Dermed opnår man god belysning i listelofterne uden at bryde overfladen og de rene linjer.


Løsningen med green:ID LAMEL-LED indbygget i et listeloft er netop anvendt i et køkkenalrum i en moderne nyopført villa med store rum og højt til loftet. Det æstetiske resultat er ikke til at tage fejl af. Trælamellerne med indbygget LED lysskinner i fuld længde tilfører både et rigtig godt arbejdslys til køkkenet og et flot indretningsmæssigt udtryk og god akustik.

 

IMG_5850_web

 

 

LAMEL-LED tilpasset det enkelte projekt
green:ID LAMEL-LED skinner fås i fast længde på 180 cm, som kan sammensættes eller afkortes efter det specifikke projekt. Lyset kan være alm. TrueColor (CRI>90) men kan også være kelvin-regulerbar og endda RGB+CCT regulerbar. Derudover findes LED lysskinnerne i to farvevarianter, sortlakeret aluminium skinne og aluminium skinne, begge med matteret akrylcover. 

 

De indbyggede LED strips, som er monteret i aluminiumsskinnerne, har en yderst lang levetid. Men når levetiden er opnået, kan de nemt udskiftes mens skinnerne stadig er monteret i loftet.


Få yderlige inspiration omkring LAMEL-LED HER

 

IMG_5853_WEB