<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> SmartDeco LED lamper pryder moderne bilhus
green:ID

Annonce

SmartDeco LED lamper pryder moderne bilhus

Moderne bilhus valgte green:ID SmartDeco lampen til nyt showroom og salgskontorer

 

Autohuset Kronsbjerg har netop færdiggjort en større renovering og ombygning af deres Nissan/Seat afdeling i Svendborg.

Udgangspunktet for hele renoveringsprojektet var at skabe et indbydende og inspirerende miljø for kunderne, hvor bilerne bliver præsenteret på den absolut bedste måde.
De to bilmærker har fået hver deres område i bilhuset, som er etableret ud fra globale standarder for at sikre optimal og moderne indretning.

IMG_6386

 

Designet af lyset spiller også en rolle
Selve belysningen i det moderne bilhus spiller også en central rolle i indretningen. Der har naturligvis være stor fokus på, at lyset skulle være af en vis lysmæssig kvalitet, således man sikrer, at bilerne bliver belyst og præsenteret på den bedste måde. Men hos Autohuset Kronsborg har de også lagt stor vægt på selve designet af de valgte lyset-armaturer.  

Valget faldt på SmartDeco fra green:ID
SmartDeco er en ny, rund ”all-In” panel-lampe med mange anvendelsesmuligheder.
green:ID SmartDeco har et eksklusivt look, og giver et yderst godt lys med høj farvegengivelse (CRI>90).
I det store showroom er SmartDeco monteret nedhængt i stålwirer. På den måde får panel-lamperne et  svævende og let udtryk i rummet. Ved at vælge runde og nedsænket paneler i det store bilhus skabes der en mere indbydende og hyggelig stemning.  
For at sikre en rød tråd i selve indretningen er der også i salgskontorerne monteres samme SmartDeco lampe. Grundet den lavere loftshøjde i disse lokaler er lampen monteret direkte på loftet.

SmartDeco har indbygget kelvin-omskifter, så man kan have samme lampe monteret flere steder, men justere lysfarven fra klar hvid til varmere hvid alt efter placering af lampen.

 

Få yderlige information om SmartDeco lamperne HER

 

IMG_6407

 

Kontaktinformation
green:ID
Bækkegaardsvej 26
8800 Viborg
Tlf:7060 6560
Email:   info@green-id.dk